Miért válasszam a Bio-Grow kókuszt termesztőközegnek?

Tömören a válasz: több, mint 20 év tapasztalat és évente több, mint 10 millió darab kókuszpaplan bizonyítja a kipróbáltan magas minőséget!

Miért válasszam a Bio-Grow kókuszt termesztőközegnek?

A termesztőközeg, amit kertészek fejlesztettek kertészeknek

A kókuszszálas paplanokat a világ minden táján használják különböző növényekhez, hiszen bármilyen klíma viszonyhoz és körülményhez megfelelően alkalmazható. A Bio-Grow kókusz termékek széles skáláját egy francia zöldség-, és gyümölcstermelői csoport tagjai fejlesztették ki sokévnyi, hidrokultúrás termesztésben szerzett szaktudásuk alapján.

A Bio-Grow szigorú és szabványosított minőségbiztosítást alkalmaz, biztosítva, hogy a termesztőközeg ugyanazt a minőségi szintet hozza minden telephelyen. Termelnek Brazíliában, Indiában, Srí Lankán, folyamatosan a leghatékonyabb és újrafelhasználható szubsztrát fejlesztésén dolgoznak.

A Bio-Grow DUO egy kétkomponensű, innovatív termék, amelyben a klímától függően jól kiegyenlített a szellőzés és a vízáteresztés aránya mind generatív mind vegetatív állapotában a növénynek. A Bio-Grow DUO egy új, modern termesztőközeg, ami a magas chips arányának köszönhetően jól irányítható, könnyen kezelhető, így kiemelkedően magas hozamok elérése lehetséges vele.

 

kokusz 2kokusz 3

 

A kókusz előnyei és jellemzői:   A leggyakrabban használt paplan méretek és típusok:
nagyon stabil anyag, rugalmas levegő-százalék tartalommal
magas víztartó képesség
javítja a gyökerek fejlődését és növekedését
megelőzi a víz, és tápanyag veszteséget
komposztálható szubsztrát (könnyen újrahasznosítható)
költséghatékony
                                 
Méret (cm)   Térfogat (liter)   Raklapon
 100 x 15 x 8     12  900
 100 x 20 x 8     16  700
 120 x 15 x 10     18  665
 120 x 20 x 8     19,2  480

 

Ajánlott termékek

Cikkek, amik érdekelhetik