Általános növénytermesztés

Az Általános növénytermesztési részleg segítséget nyújt az új kultúra előkészítése és az intenzív és mozgalmas szezonkezdés során, ami például paradicsom- és paprikakultúra esetén évente egyszer, krizantém termesztése esetén 10-13 hetente, vagy rózsatermesztés esetén 7 évente egyszer következik be. Ilyenkor minden a pontos ütemezésen és a megfelelő kertészeti anyagokon múlik. A Royal Brinkmannál mindenféle termesztőközeg megtalálható, amire egy kertészetnek szüksége lehet: kőzetgyapot táblák, granulátumok, termesztőpaplanok stb.

Az általános növénytermesztés termékkategóriájába tartoznak a különféle fóliák, felszivató szövetek, páramentesítő fóliák és a termesztéshez szükséges egyéb eszközök. Sokféle, paradicsomhoz való akasztókampót kínálunk, amelyekhez különböző vastagságú, hosszúságú és színű madzagokat ajánlunk, vagy akár egy átfogó csomagot a gyors cselekvés érdekében. Minden esetben megtaláljuk a megfelelő megoldást, és nagy hangsúlyt helyezünk a minőség és a szállítás megbízhatóságára. Katalógusunkban megtekintheti az általános növénytermesztési termékek teljes választékát.

 

Paradicsom akasztó kampók

A paradicsom termesztéshez akasztó kampók teljes skáláját kínáljuk. A madzag vastagságtól, hossztól, színtől, csomagolástól függően, mindig olyan megoldást ajánlunk, ami megfelel az Ön és a növényei igényeinek. A minőség és a szállítási megbízhatóság ezeknél a termékeknél két fontos alappillér.

Termesztőközegek

A termesztőközegek, beleértve a szubsztrát-szőnyegeket is, fontos szerepet játszanak a növények szükségletei kielégítésében. A kőzetgyapot szőnyegek például nem minden növényhez alkalmasak, mert minden növénynek megvannak a maga igényei. Ezenkívül a szubsztrát szőnyegek egyszeri vagy több éven át tartó használatra is kaphatók. A Royal Brinkman a Cultilene termesztőközegeinek széles választékát kínálja mind a zöldség-, mind a dísznövénytermesztéshez..

Kertészeti fóliák

A kertészetben különböző célokra különböző fóliákat használnak. Szükség van például fóliára az üvegház sötétítéséhez, a palánták elhelyezésére vagy szigetelőfóliára, hogy a hideg téli hónapokban energiát takarítson meg. A Royal Brinkman az Oerlemans Plastics fóliák széles választékát kínálja a kertészek számára. Legyen szó fekete, fehér vagy kondenzációs fóliáról nálunk mindent megtalál az ÁLtalános növénytermesztés témakörben.

Talajtakaró anyagok

A talajtakarókat gyakran használják a kertészetben gyom megelőzésére, fénytükörként vagy különböző védelemre. A növény igényeitől és az alkalmazástól függően válassza ki a megfelelő talajtakarót. A Royal Brinkman kínálatában számos talajtakaró található: Phormiflex, Phormisol 100 és Phormisol 137. Kérjen tanácsot szakértőnktől, így mindig biztos lehet a helyes választásban.

Rendelje meg időben a növénytermesztéshez szükséges termékeket

A royalbrinkman.hu oldalon a növénytermesztéshez szükséges termékek széles választékát megtalálja. Világszerte több mint 3500 termesztő az ügyfelünk, és minden nap könnyen és gyorsan megtalálja honlapunkon amit ketres.

A termékeken kívül a Tudásbázisunkban a nap 24 órájában szörfözhet, ahol tudást és tanácsokat talál. Az új telepítés fontos időszak, ezért nagyon fontos, hogy időben megrendelje a szükséges termékeket. Így mindig biztos lehet benne, hogy időben megkapja a megfelelő termékeket, és könnyen átvészelheti a termesztésváltást. Szakértői csapatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon a megfelelő termék kiválasztásához.