Fertőtlenítő szőnyegek

A fertőtlenítő szőnyegek megakadályozzák a betegségek és vírusok növényházba való bejutását. A fertőtlenítő szőnyegek egyaránt alkalmasak a cipőtalpak és a különböző szállítóeszközök fertőtlenítésére. A Royal Brinkmannál sokféle fertőtlenítő szőnyeg közül választhat igényeinek megfelelően.

Fertőtlenítő szőnyegek talpak és lábbelik tisztításához

A vállalatok bejáratánál gyakran fertőtlenítő szőnyeket helyeznek el, így biztosítva a belépést az alkalmazottak és látogatók részére. Ez különösen fontos a zöldségtermesztésnél. Az elmúlt években egyre több betegség és vírus vált a szakmai élet részévé, annak minden következményével együtt. A talpfertőtlenítő szőnyeg használata csökkenti a betegségek és baktériumok bejutásának esélyét. A fertőtlenítő szőnyegek különböző méretben és különböző célokra rendelhetőek. A Flexxomat fertőtlenítő szőnyegek elérhetőek csak emberek (P), csak szállítóeszközök (T) és ennek kombinációjának (PT) fertőtlenítésére is. Ha belépéskor csak a cipők fertőtlenítése a cél elegendő a Flexxomat P szőnyeg. Ha biztosítani szeretné a szállítóeszközök belépését, legyen szó kocsikról, raklapszállítóról vagy targoncáról, akkor válassza a Flexomat T szőnyeget. Ezek tetszés szerint kombinálhatja is. Szeretné, hogy a fertőtlenítő szőnyeg automatikusan újratöltődjön? Ekkor a Tunnel felirattal ellátott szőnyeg a megfelelő az Ön számára.

 

Fertőtlenítő szőnyegek tisztítása

A megfelelő fertőtlenítő szőnyeg megvásárlása után nem elég elhelyezni a kívánt helyre. A legjobb eredmény elérése érdekében fontos, hogy megfelelően karbantartsa őket. Olvassa el szakembereink írását a témában. A fertőtlenítő szőnyegek optimális használatával megakadályozhatja a kártevők és a betegséges növényházba való bejutását.

Menno Florades fertőtlenítő szőnyeggel kombinálva

A cipőtalpak fertőtlenítése a kertészetekben akkor a leghatásosabb, ha a szőnyeget a Menno Florades-szel kombinálva használják. Ez egy növényvédő szerként engedélyezett fertőtlenítőszer, amely minden kórokozó ellen hatásos, de nem agresszív a többi anyaggal szemben, amelyekkel érintkezésbe kerül. Használata biztonságos és hatékonyan fertőtleníti a lábbeliket, megakadályozva a betegségek és kártevők növényházba jutását.

Vásároljon fertőtlenítő szőnyeget

Annak érdekében, hogy a betegségek és vírusok ne juthassanak be a növényházakba, számos helyen fertőtlenítő szőnyegeket használnak a kertészek. Fertőtlenítő szőnyeg vásárlásakor a legjobb eredmény elérése érdekében fontos, hogy vegye figyelembe az áthaladó forgalmat. Logikusan hangzik, de sokszor elfelejtkeznek arról, hogy egy rossz méretben választott szőnyeg sokszor körüljárható. Vásárlás előtt kérje ki szakembereink tanácsát, hogy a legjobb megoldást válassza!