Csomagolás és dizájn

A Csomagolás és dizájn részleg cserepek, konténerek, növénytálcák, tasakok és fóliák értékesítésével, illetve csomagolással kapcsolatos tanácsadással foglalkozik. Készséggel segítenek Önnek megteremteni egy egyedi csomagolási stílust, amellyel kitűnhet a versenytársai közül, legyen szó nyomtatott mintával ellátott tasakokról, cserepekről, csomagolóanyagról vagy egy teljesen új vállalati arculatról.

 

A kommunikációval és csomagolással kapcsolatos összes kérdését felteheti a Csomagolás és dizájn részlegnek. Jól tudjuk, hogy egyre fontosabbá válik a hozzáadott érték és a jellegzetesség, amitől egy vállalat kitűnhet a mezőnyből. Holland szakértőink segítenek Önnek kidolgozni egy saját kommunikációs és csomagolási stratégiát. A Royal Brinkman Studio tervezőire pedig nyugodtan rábízhatja, hogy egy egyedi koncepciót teremtsenek cége számára, legyen az egy logó, vállalati arculat vagy egy teljes marketingkoncepció a termékei értékesítéséhez. A Royal Brinkmannál jó helyen jár.

 

A teljes logisztikai folyamat lebonyolítását is vállaljuk, hogy ne Önnek kelljen tárgyalni a nyomdával, a grafikusokkal és a tervezőkkel. Csak adja le a megrendelését a Royal Brinkmannál, és mi a teljes folyamat felügyeletét ellátjuk, a tervezéstől a megvalósításig. A következő termékeket bízhatja ránk: csomagolás (borítások, fóliák, kartonból készült bemutatóállványok), kereskedelmi nyomtatványok (cégjelzéses nyomtatványok, névjegykártyák stb.), nyomtatott mintájú cserepek és konténerek, kültéri reklámok, járműfóliák, nyomtatott csomagolóanyagok (zsákok, ragasztószalag, tűzés, függőcímkék).