Paradicsom akasztókampók

A különböző akasztókampókat a professzionális növényházi termesztésben használják a paradicsom-, uborka-, paprika- vagy padlizsánnövények felfűzésére, így támogatva a növekedésüket. A Royal Brinkman az akasztókampók széles választékát kínálja ügyfelei számára.

 

Akasztókampók zöldségtermesztéshez

Az akasztókampók a zöldségek termesztésének elengedhetetlen tartozékai a professzionális növényházi kertészetben. Az új palánták nevelésekor a kampókat az üvegházban a növénytartó drótra akasztják. A fiatal növényeket a növekedésük támogatása érdekében a kampók madzagjára fűzik fel. Különösen a paradicsomtermesztésben használják az akasztókampókat a paradicsompalánták felfűzésére. Az akasztókampók használata a növények leeresztését teszi lehetővé, ezáltal megkönnyíti a munkát. A kampóknak megfelelő acélvastagsággal kell rendelkeznie, hogy a kampó el tudja viselni a növény súlyát. Ezenkívül a ráfűzött madzag lelógó (leeső) része is fontos elem, amelyet figyelembe kell venni. A szabad esés és az acélvastagság mellett a madzag vastagsága, a zsinór hossza és a zsinór színe is fontos tényező a termék megrendelésekor. Szeretné tudni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb választás az Ön számára? Az O-kampó, a V-kampó, a HD-kampó vagy az Easyhook? Akkor olvassa el cikkünket arról, hogyan válassza ki a megfelelő akasztókampót.

 

Széles termékválaszték a Royal Brinkmannál

A Royal Brinkman a paradicsomakasztó kampók széles választékát kínálja madzaggal feltekerve a növényházi kertészek számára. Termékpalettánkon többek között megtalálható a V-kampó, az O-kampó, az Easyhook és a HD-kampó, amelyek mindegyike más-más termesztési helyzetre alkalmas. A különböző típusú kampók kétféle méretben kaphatók: 180 mm-es és 220 mm-es méretben. Ezen kívül választhat szabad esésű paradicsom akasztókampót is. A különböző akasztó kampókon kívül a hozzá használható madzagok széles választékát is megtalálja Cégünknél, különböző színekben és vastagságokban. A kultúrától függően válassza ki a megfelelő vastagságú és színű madzagot. A hagyományos polipropilénből készült kiváló minőségű madzagok mellett megtalálhatja még nálunk a biológiailag lebomló madzagokat is.