Fertőtlenítő beléptető berendezések

A higiéniai állomás vagy fertőtlenítő egység nagyban hozzájárul a vállalat, kertészet higiéniájához. A megfelelő higiéniai állomás távol tarthatja a betegségeket és kártevőket a termesztés helyén és megakadályozhatja a növény szennyeződését. A komplett állomásoktól kezdve a kézfertőtlenítő egységekig a Royal Brinkmannál termékeink széles palettája megtalálható.

Higiéniai beléptető állomás használata a kertészetekben

A higiéniai beléptető állomás fontos része a növényháznak - különösen a zöldségtermesztésben az élelmiszeripari szigorú követelmények miatt. A higiéniai zárt rendszer használatával magasabb szintre emelheti növényháza higiéniai szintjét. Különösen a belépéskor fontos a higiéniai állomás használata. Az alkalmazottak és látogatók betegségeket és baktériumokat hozhatnak magukkal kintről, amminek borzasztó következményei lehetnek a növénykultúrára nézve. A higiéniai beléptető állomások különböző verziókban elérhetőek. Választhat például állomást kézszappanozó résszel vagy kézfertőtlenítő állomás, de akár a belépés ellenőrzésére szolgáló integrált forgóajtóval kombinálva is szállítjuk. A kézfertőtlenítés mellet az egységek lehetőséget kínálhatnak a talptisztításra is. A talptisztító egység tartalmaz egy vízszintes és / vagy függőleges kefét, amely megtisztítja a cipő talpát és oldalait. Ily módon fertőtleníti a lábbeliket is. A kéz és talpfertőtlenítés befejezése után a felhasználó zöld jelzést kap, áthaladhat a forgóajtón, bemehet a növényházba. A higiéniai beléptető állomások különféle kivitelben kaphatóak, lehet jobb vagy baloldali kiszerelést választani. Kérjük rendeléskor ezt vegye figyelembe. 

A higiéniai állomások karbantartása

A növényházban a megfelelő higiéniai szint fenntartása érdekében nagyon fontos a higiéniai egység rendszeres tisztítása. Így érheti el a legoptimálisabb eredményt. Rendszeresen tisztítsa meg a fertőtlenítő helyiséget, a higiéniai egységet és ne feledkezzen a kefékről sem. Kérdés esetén bátran keresse szakembereinket.

Vásároljon higiéniai beléptető állomást!

A higiéniai beléptető állomások megakadályozzák a betegségek és baktériumok bejutását a növényházba. A Royal Brinkmannál különféle higiéniai beléptető állomások és fertőtlenítő egységek megtalálhatóak. Emelett fertőtlenítési szakembereink teljes megoldást kínálnak a növényházi maximális higiénia betartásához. Szeretne tanácsot kapni? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.