Kosaram
0 Termék

 

Fedezze fel a Royal Brinkman-t
Üdvözöljük Cégünknél! A Royal Brinkman a professzionális kertészeti ágazat élvonalbeli beszállító, szolgáltató és szaktanácsadó cége. A Royal Brinkman online felülete a professzionális kertészetek számára került kialakításra. Ügyfeleinknek a különböző növényházi termékek mellett a tudást és a személyes tanácsadást is biztosítjuk. Kíváncsi rá, hogyan tesszük mindezt? Kattintson a különböző témakörökre és tudjon meg többet!

become customer HU

  

 


Témakörök
 A Royal Brinkman világszínvonalú szakértelemmel rendelkezik hét területen, amelyek a termesztés minden lépését lefedik. Így szolgáljuk mi ügyfeleinket a teljes termesztési folyamat során. Kattintson az alábbi hét témakör egyikére, és fedezze fel teljes termékskálánkat!

Pict 1 TEELTWISSELING rood fc Hongaars website   Pict 2 GEWASVERZORGING rood fc Hongaars   Pict 3 GEWASBESCHERMING rood fc Hongaars website   Pict 4 VERPAKKING ONTWERP rood fc Hongaars website
  Pict 5 MECHANISATIE rood fc Hongaars website   Pict 6 TECHNISCHE PROJECTEN rood fc Hongaars website   Pict 7 SERVICE ARTIKELEN rood fc Hongaars website 

Szakértők

Minden termék területnek van egy tapasztalt és lelkes, nagy tudással rendelkező szakértőcsoportja. Ennek a tudásnak az ötvözésével Önnek mindig komplex tanácsot tudunk adni. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel minden Önt érdeklő kérdésben a termesztés, a vállalati folyamatok vagy épp műszaki témákat illetően. 

Specialist HU


Royal Brinkman  ’Gyors ajánlatkérés szolgáltatás’

A Royal Brinkman gyors ajánlatkérés szolgáltatása lehetővé teszi az Ön számára, hogy bepillantson és szörfözzön termékkatalógusunkban és ajánlatot kérjen az Önt érdeklő termékre. Az ajánlatkérés elküldése után 24 órán belül választ fog kapni. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk az árakról, szállítási lehetőségekről, fuvarozhatósági szabályokról, dokumentum igényekről és így tovább.

Banner Hongaars QQS 900 x 343


Ügyfeleink mondták a Royal Brinkman-ról
A Royal Brinkman-nál a célunk, hogy a lehető legjobban kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit. Együtt dolgozunk az új megoldásokon, hogy optimalizáljuk az üzleti folyamatokat, illetve hatékonyabban és eredményesebben tevékenykedjünk. Ez vezet az elégedett ügyfelekhez!   

“1986-ban kerültem először kapcsolatba a Royal Brinkman-nal és azóta is elégedett ügyfelük vagyok!” 

Meer fresh products

Meer Fresh Products
Pieter Geerts

 

“Csupán két hét alatt a Royal Brinkman elvégzett nálunk egy teljeskörű felújítást. Nagyszerű és gyors együttműködés volt.”

Van Veen vetplanten

Van Veen Vetplanten
Aad van Veen

“Az egyik Royal Brinkman szaktanácsadó javasolta, hogy telepítsünk ECA-Unitot (elektrokémiai úton aktivált oldat) a meglevő vízforrásunk helyett. A vizünk most mentes a baktériumoktól!”

Schenkeveld tomaten

Nursery Schenkeveld (Prominent)
Richard Schenkeveld

 

 

 

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254