Poralapú festékek

A poralapú árnyékoló szerek szép, egyenletes fedőréteget képeznek a felületen és világszerte használják üveg- és fóliaházak árnyékolására. Katalógusunkban egy közismert, kipróbált terméket ajánlunk vásárlóink figyelmébe.

Az árnyékoló szer összetétele és megjelenése

A növényházak árnyékolására használt kréta alapú Shadefixet a Hermadix tiszta mész és kötőanyag (keményítő) hozzáadásával állítja elő. A termékek zsákos kiszerelésben kaphatók. A poralapú árnyékolószer szilárd halmazállapotú, a mészhez adott kötőanyag mennyisége biztosítja az árnyékolószer élettartalmát. 

Miért ajánljuk a poralapú árnyékolást?

A mészhez adott kötőanyag miatt az árnyékoló por élettartalma rövidebb, mint a folyékony árnyékoló bevonatoké. Ezáltal a Shadefix-et száraz, mediterrán éghajlatra ajénljuk.

Az árnyékoló por eltávolítása

A poralapú árnyékolószerek a cégünk által forgalmazott Removit lemosóval könnyedén eltávolíthatók. Egyenletesen kopnak, így megfelelő mennyiségű eső esetén nem szükséges vízzel lemosni. Ezzel munkaerőt takaríthat meg.  

Vásároljon árnyékoló szereket

A poralapú árnyékoló anyagok zsákos kiszerelésben kaphatók. Ha további információra van szüksége,  lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva, munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.