Valent madzagok paradicsomhoz

A paradicsom kötözőmadzag egy erős zsineg, amely kevés nedvességet szív magába, és rendkívül alkalmas a szabad leengedésre. A paradicsomhoz használt madzag emellett puha és rugalmas, így a növények kevésbé sérülnek. A Royal Brinkman paradicsom kötözőmadzagok széles választékát kínálja.

Valent paradicsom kötözőmadzag

A paradicsom kötözőmadzag legtöbbször összecsavart Valent zsinegből készül, amelyet különböző kultúrákban használnak. A Valent madzag végig használható a termesztési időszakban anélkül, hogy a zsineg megszakadna. A paradicsom kötözőmadzag erős támasztékot nyújt a paradicsomnövénynek, és alkalmas a szabad esés alkalmazására, ami munkamegtakarítást eredményez. A paradicsom zsineg standard, 12 hónapos használatra, UV kezelt, rugalmas és különböző vastagságokban és színekben kapható. A paradicsom kötözőmadzagot magas akasztókampókkal kombinálva lehet használni a paradicsomkötéshez. A Royal Brinkman különböző akasztókampók széles választékát kínálja.

Hogyan kell felkötni a paradicsomot a növényházban?

A paradicsompalánták felfelé nőnek, ami miatt a növény nagyon nehéz, és a szár nem elég erős a növény hordozásához. Ezért fontos a paradicsomnövények alátámasztásánál, hogy a paradicsomot paradicsom kötözőmadzaggal és a hozzá tartozó paradicsomcsipeszekkel kössük fel, mielőtt a növény károsodna. A paradicsompalánták alátámasztásához választhat paradicsom kötözőmadzag és szár- és fürtrögzítő klipsz kínálatunkból.