Mindig elérhető termékek, tanácsok és tudás az Ön számára

Kérjen ajánlatot 30 másodperc alatt

 

Üdvözöljük a Royal Brinkmannál! A Royal Brinkman a professzionális kertészeti ágazat élvonalbeli beszállító, szolgáltató és szaktanácsadó cége. A Royal Brinkman online felülete a professzionális kertészetek számára került kialakításra, melyen több, mint 30 000 termékhez és specialistáink felbecsülhetetlen tudásához kap hozzáférést.


Az ajánlatkérés könnyedén, mindössze 3 lépésben elvégezhető honlapunkon és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A helyi értékesítő kollégánk munkanapokon 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Mindehhez csak kattintson a kívánt termék oldalán található naracssárga gombra és töltse ki a felugró formulát. Az ajánlatkérést az alábbiakban is bemutatjuk.

 

 Hogyan működik?

Ajanlatkeres 30 mp alatt

 

 

 

Royal Brinkman Ügyfelek

WindSet Farm - Tony Stevens

"Royal Brinkman tanácsadónk látta, hogy folyamatosan szenvedünk a duplafejű paradicsom palánták széthasadásának problémájával. Segített nekünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, ami sokat javított a terméshozamunkon."

Andrew Kalyesubula - Wagagai Uganda

"Vásárlás előtt kikértük a Royal Brinkman termékspecialistánk javaslatát a felelősségteljes döntés meghozatala érdekében: gépek, berendezések vásárlása, cseréje és javítása érdekelt leginkább. Nagyon hasznos és jövedelmező volt ez számunkra."

Mads Pedersen - Alfred Pedersen & Søn

 ""A Royal Brinkman gondoskodott az új üvegházunk víz-, elektro- és klímaberendezéseinek tervezéséről és telepítéséről. Most a legújabb technikákkal vagyunk felszerelve!"
 

 

Mindig elérhető tudás specialistáinktól

Mindegyik témával külön szakemberünk foglalkozik. Ők tudnak válaszolni specifikus kérdéseikre, mind termelési, mind üzleti, mind műszaki vonalon. Igény szerint támogatják és tanácsokkal látják el Önt és tudásukat megosztják Önnel a Tudásbázisunkon keresztül is.

specialists of royal brinkman hungary

 

Tekintse meg bemutatkozó videónkat