Jelölők

A címkéket és jelölőket gyakran használják a dísz- és cserepes növénytermesztésben a termékinformációk közlésére vagy a terméknek a versenytársaktól való megkülönböztetésére. A Royal Brinkman a címkék széles választékát kínálja; a hasított címkéktől és a növénycímkéktől a karókon át a matricás címkékig.

Jelölők a professzionális kertészetben

A címkéket a kertészetben a növényre vonatkozó információk közlésére használják. Azonban számos különböző címke létezik, amelyeket a termékhez adhat. A Royal Brinkman a professzionális kertészet számára készült címkék széles választékát kínálja. A címkék választéka különböző anyagokból áll; legyen szó fenntartható vagy vízálló címkékről. A címkék választéka a következő címkékből áll:

  • A papírjelölők elsősorban a címkén található résen keresztül rögzülnek a növényhez vagy virághoz. Ez azt jelenti, hogy a ragasztás a múlté, és a címke könnyen összehajtható;
  • A virágjelölők és növénycímke-tartók olyan címkék, amelyeket a növény mellé helyeznek, hogy információt nyújtsanak. A növényi címkecölöpök megerősített peremmel rendelkeznek, így egyszerűen a talajba ragadnak;
  • A matricacímkékre fontos információkat, például a betakarítás idejét és dátumát lehet kinyomtatni.

Címkék saját nyomtatással

A saját nyomtatással ellátott növénycímkék biztosítják, hogy terméke megkapja a megérdemelt figyelmet, és kitűnjön a versenytársak közül. A címkéket különböző formákban is meg lehet rendelni, hollandiai kollégáink szívesen segítenek a tervezésben.