Termékspecialistáink

A Royal Brinkman a professzionális kertészeti ágazat élvonalbeli beszállító, szolgáltató és szaktanácsadó cége. Termékskálánk hozzávetőlegesen 30 000 árucikket tartalmaz, amivel elősegítjük ügyfeleink folyamatos fejlődését. Ezeket a termékeket elkötelezett, magas szintű tapasztalattal és tudással rendelkező specialistáink támogatják. A termelőinkkel való szoros együttműködést segítve szaktanácsadóink is specializálódtak olyan témákra, mint például higiénia, páramentesítés, klimatizálás, gépesítés.

» Lépjen kapcsolatba termékspecialistáinkkal

 

Tudás

A Royal Brinkman specialistái folyamatosan új termékeket és vívmányokat fejlesztenek ki, közelebb hozva ezzel a termelőket és beszállítókat a kertészeti szektor egyéb szereplőivel. Az összes szakterületen szerzett tudás ötvözésével Cégünk innovatív megoldásokat kínál a fenntarthatóság, a higiénia, az integrált növényvédelem és a vízgazdálkodás területén is.

Tudta, hogy szakembereink megosztják Önnel tudásukat és tapasztalataikat Tudásbázisunkon keresztül? Az ott található cikkeink megadják a szükséges választ felmerülő kérdéseire. Bármikor informálódhat nálunk függetlenül attól, hogy a kultúraváltásról, higiéniai kérdésekről vagy öntözőrendszerek kialakításáról van szó.

» Tovább a Tudásbázishoz

 

usp watch video
Tudabasiz
iratkozzon

Lépjen kapcsolatba Velünk

Ha bármilyen kérdése van specialistáinkhoz vagy személyre szabott tanácsot szeretne, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével lépjen kapcsolatba Velünk. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül válaszolnak Önnek.