Bambuszok

A különböző bambusztámaszok nélkülözhetetlenek a növények növekedéséhez. A bambusz növénytámasztó pálcák használatával a kívánt és megfelelő alakot és magasságot kapjuk. A Royal Brinkmannál a bambuszanyagok széles választékát megtalálhatja.

Bambuszok széles választéka

Legyen szó bambuszpálcán, bambuszkarón vagy bambuszállványon keresztül történő növénytámogatásról, a Royal Brinkmannál széles termékválasztékot talál. Bambuszanyagaink különböző hosszúságban és szélességben kaphatók. A Royal Brinkman a növénytámaszok mellett olyan kötőanyagokat is kínál, mint a klipszek és a madzagok. Ezeknek a kötőzőanyagoknak a segítségével a növény megfelelő növekedését segíthetjük elő.

Nagyméretű (Tonkin) bambuszkarók és színezett bambuszok

A tonkin, a natúr és a színezett bambuszrkarókat is a növények irányítására és növekedésének támoagtására használják. A bambuszkarók természetes anyagokból készülnek, és különböző hosszúságban és szélességben kaphatók. A bambuszkarókat gyakran Tonkin-karóknak is nevezik, mivel ez volt az a vietnami régió, ahonnan a pálcák származnak. A bambuszbotokat a zöldség- és dísznövénytermesztésben egyaránt használják. A zöldségtermesztésben a fiatal növényeket gyakran még bambuszrudakkal támasztják meg. Másrészt a virágtermesztésben gyakran használják a növények irányítására és a megfelelő forma kialakítására. Bambuszkaról vásárlását tervezi, de nem tudja, melyiket? Szakembereink szívesen tájékoztatják a lehetőségekről.