Árnyékoló festékek

A folyékony árnyékoló festékekkel az árnyékolási százalékot a növények saját igényeihez lehet igazítani. Így az árnyékolás mértéke 25%-ról akár 80%-ig is feltornázható. A Royal Brinkman ezeknek az érnyékoló festékeknek széles választékát kínálja ügyfeleinek.

Hermadix folyékony árnyékoló festékek

A Royal Brinkman kiváló partneri kapcsolatot ápol a növényházi árnyékoló festékeket gyártó Hermadix céggel. Minden növénynek más igénye van, így az árnyékoláshoz is különböző szereket ajánlunk. Igény szerint visszaverheti, hatékonyabbá teheti, megszűrheti az árnyékolás a fényt,

Hagyományos árnyékoló festékek

Az árnyékoló festékek a napfény visszatükröződése révén csökkentik az üvegház belső hőmérsékletét. Ezáltal teljes védelmet biztosítanak a szezonban, meggátolják a fény stressz tünetek kialakulását, valamint a fény áltál kiváltott égést. Specialistánk ebben a cikkben bemutatja a mész alapú árnyékoló festékek palettáját.

Diffúz bevonatok

A diffúz bevonatok szétszórják a fényt a növényeken, így elkerülve, hogy a túlzott fényintenzitás károsítsa őket. Ezt a szórt fényt diffúz fénynek is nevezzük. Szekemberink ebben a cikkben elmagyarázzák, hogy milyen diffúz bevonatok állnak rendelkezésre.

Az üvegfelületek tisztítása

A különböző árnyékoló szerek mellett a Royal Brinkman ezek lemosóját, a Removit-et is ajánlja ügyfeleinek. Ez a tisztítószer bátran használható a "Q" és "D" termékek  eltávolítására.