Folyékony anyagok

A folyékony műtrágyákat rendszeresen alkalmazzák a professzionális üvegházi kertészetben. A folyékony műtrágyák könnyen keverhetők, és általában jobban felszívódnak. A Royal Brinkmannál a folyékony műtrágyákhoz és a növény igényeihez igazított teljes műtrágyareceptet talál. Így elemenként szabályozhatja a termést és megelőzheti a hiánytüneteket. Kérje szakemberünk tanácsát a folyékony műtrágyákkal kapcsolatban.

 

Folyékony műtrágyák használata a professzionális kertészetekben

A folyékony műtrágyák világszerte számos előnyt kínálnak a termelőknek, ezért a folyékony műtrágyákat egyre gyakrabban használják. A folyékony műtrágyák gyakran jobban keverhetők és jobban felszívódnak. Előnyük, hogy nagyobb az érintkezési felületük a szilárd műtrágyákkal szemben, mivel nem kell előbb feloldódniuk. Az optimális termesztési eredmények érdekében fontos, hogy a növény igényeihez igazodó trágyázási ütemtervet alkalmazzon. Fontos, hogy a tápoldatozási ütemterv minden olyan elemet tartalmazzon, amelyre a növénynek szüksége van, a megfelelő mennyiségben és adagolásban. Az optimálisan összeállított tápoldatozási séma egészséges és jövedelmező termést eredményez, amelynek eredményeként a növény nagyobb ellenálló képességgel rendelkezik, és jobban képes a betegségek és kártevők visszaverésére. Az Ön termesztési helyzetétől függően Ön és műtrágyaszakértőnk választja ki, hogy melyik folyékony műtrágya felel meg az Ön növényének és talajának. A termesztés és a talaj mellett a hőmérséklet, a fényintenzitás és az öntözés is fontos tényezők, amelyeket figyelembe veszünk az optimális műtrágyarecept összeállításakor.

A folykény anyagok használata

A folyékony műtrágyák az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak. A folyékony műtrágyák használata számos előnnel jár. Például a folyékony műtrágyák könnyen keverhetők, és a műtrágyák általában jobban felszívódnak a kultúrában. A folyékony műtrágyák használatakor figyelembe kell venni a folyékony műtrágyák használatával járó kockázatokat. Tegyen meg minden szükséges biztonsági intézkedést, hogy a balesetveszélyt a lehető legnagyobb mértékben csökkentse.

A folyékony műtrágyák széles választéka

Az Ön művelési módjától függően szakemberünkkel közösen kiválaszthatja, hogy mely folyékony műtrágyák alkalmasak az Ön növénykultúrájához és talajához. A Royal Brinkman a Fertigro és Easygro folyékony műtrágyák széles választékát kínálja, többek között kalcium-nitrátot, ammónium-nitrátot, kálium-karbonátot, magnézium-szulfátot, kálium-szulfátot, kálium-foszforsavat, 50%-os kálium-kénsavat, magnézium-nitrátot, 38%-os salétromsavat, 59%-os foszforsavat, kalcium-kloridot, kálium-metaszilikátot és kálium-foszfitot. Vásárlás előtt azonban mindig győződjön meg az országban hatályos felhasználási/szállítás/tárolási jogszabályokról!

A folyékoony műtrágyák tárolása

A folyékony műtrágyák tárolását alaposan meg kell fontolni. Például vannak követelmények a tartályokra, amelyekben a műtrágyákat tárolják, de a csepegtető tálcáknak is, amelyekben a műtrágyatartályokat tárolják, számos követelménynek kell megfelelniük. 

Folyékony műtrágya vásárlása

A Royal Brinkmannál folyékony műtrágyák választéka közül válogathat különböző kiszerelésekben, mint például kannákból, hordókból, IBC-kből és multiboxokból.
Szeretne további információt vagy tanácsot kapni a folyékony műtrágyák lehetőségeiről? Vegye fel bátran a kapcsolatot szakembereink egyikével. Munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot..