foto site

A Royal Brinkman a professzionális kertészeti ágazat élvonalbeli kereskedő, szolgáltató és szaktanácsadó cége. 1985-ben szerezte meg a „Royal” (királyi) jelzőt 100 éves fennállása alkalmából. Az 1885-ban C. Brinkman úr által egy ’s-Gravenzande-i épületben alapított cég immár 130 éve aktív a növényházas kertészeti termelés terén. Eleinte olyan terméket árusított, mint a „sparrietouw”, ez egy olyan kötélféleség, amit ládáknál és ponyváknál használtak a westlandi uszályokon, de ezzel kötözték a spárgákat is. Azóta a Royal Brinkman a világ egyik legnagyobb és legismertebb vezető kertészeti kereskedelmi és szolgáltató cégévé vált.

A Royal Brinkman otthon van a kertészet világában

A vállalat folyamatos fejlődése érdekében elengedhetetlen, hogy kövesse a világon, különösen a növényházi kertészet nemzetközi színterén végbemenő változásokat. 2014-ben a Royal Brinkman stratégiája felülvizsgálatra és átfogalmazásra került.

 

Jövőképünk
A Royal Brinkman céljai hat alapvető megállapítással foglalhatóak össze:

Drone pakket Royal Brinkman

1. Cégünk nemzetközi kertészeti beszállítóként világszerte erős helyi jelenléttel bír a kertészettel foglalkozó országokban.

2. Szakértő, jól képzett munkatársaink kiváló termékeket és megoldásokat ajánlanak a fedett helyen történő növénytermesztésre szakosodott kertészeti vállalkozások számára.

3. Termékek, rendszerek és szolgáltatások széles választékát kínáljuk az általános növénytermesztés, a növénygondozás, növényvédelem és fertőtlenítés, csomagolás, tervezés, gépesítés, műszaki projektek és egyéb szervizcikkek terén.

4. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőség mellett a megbízhatóságra, a kényelemre és a szállítások pontos teljesítésére, ügyfeleink elégedettségére.

5. A gyártókkal való stratégiai kapcsolataink, illetve kizárólagos együttműködéseink jóvoltából új megoldásokat és alkalmazásokat tudunk kifejleszteni ügyfeleinknek.

6. Tudásunk abban áll, hogy jól ismerjük ügyfeleink igényeit, valamint termelési és üzleti folyamatait, így aktívan hozzá tudunk járulni vállalkozásaik eredményes működéséhez.

 

Küldetésünk

'A Royal Brinkman otthon van a kertészet világában’

A Royal Brinkman az alábbi hét területen is kitűnően képes kiszolgálni ügyfeleit: általános növénytermesztés, növényvédelem és fertőtlenítés, növénygondozás, csomagolás és tervezés, gépesítés, műszaki projektek és szervizcikkek.

Partnereink többféle személyre szabott segítséget kaphatnak: irodánkban, kereskedőinktől személyes látogatás alkalmával vagy a korszerű és hatékonyan működő weboldalunkon keresztül nyújtunk támogatást számukra. A jól és hatékonyan működő logisztika a további sikereink kulcsa, és ami igazán fontos, az a csapatteljesítmény.

 

Alap értékeink

A Royal Brinkman alapvető értékei a következők:

Vállalati biztonság - Kényelem - Termékek/szolgáltatások elérhetősége – Gyakorlati szakértelem - Megbízható kiszolgálás

Ez az öt irányadó norma határozza meg a Royal Brinkman stratégiáját az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások terén:

•   Vállalati biztonság: az ügyfél termelékenységének növelése és a termelési kockázat csökkentése.

•   Kényelem: a széles választék, az egyszerű rendelés, a problémamentes szállítás, az átfogó ügyintézés kényelme.

•   A termékek/szolgáltatások elérhetősége: a megfelelő termék a megfelelő helyen és megfelelő áron.

•   Gyakorlati szakértelem: adagolás, mennyiség, hatékony és eredményes felhasználás.

•   Megbízható kiszolgálás: termék, minőség, mennyiség, csomagolás, szállítási határidők, szállítási hely és dokumentáció.