Kéz fertőtlenítés

A kéz fertőtlenítésének nagy jelentősége van a kertészetekben, mert a betegségek és baktériumok gyorsan terjednek a kezek által. A Royal Brinkman számos eszközt és terméket kínál a megfelelő kézfertőtlenítésre.

Kezek nedves tisztítása

A kezek nedves tisztítása például kézmosással lehetséges. A kézmosással történő tisztítás eltávolítja a kézről a szennyeződéseket és a zsírokat, így a kézfertőtlenítő szer eljuthat a baktériumokig. Azonban érdemes arra figyelni, hogy a fertőtlenítő szer nem távolítja el a zsír- és szennyeződéseket, így ajánlott a kézmosással kezdeni, utána fertőtleníteni.

Kezek száraz tisztítása

A kezek száraz megtisztítását többnyire a termelés közben alkalmazzák, de ez a lépés megismételhető a kézmosás után is. A száraz fertőtlenítés csökkenti a baktériumok, betegségek emberek általi növényházba való bejutásának vagy terjedésének kockázatát. Összességében semmilyen kockázatot nek szabad vállalni a higiénia területén!

Vásároljon kézfertőtlenítő szereket

A kéz fertőtlenítése csökkenti a betegségek és a kártevők emberek általi növényházba való bejutásának vagy terjedésének kockázatát. Szakembereink javaslatára használja az Enno Rapid-ot és a Menno H fertőtlenítőszereket a teljeskörű higiénia eléréséhez. Kérdései vannak? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, örömmel adnak tanácsot a kézfertőtlenítéssel kapcsolatosan is.