Növényvédelem és fertőtlenítés

Termékspecialistáink minden nap azon dolgoznak, hogy megoldásokat keressenek a rovarok, gombák, baktériumok és vírusok távoltartására. Növényvédelmi szakembereink készséggel segítenek Önnek összeállítani egy integrált védekezési programot, akár biológiai, akár kémiaii növényvédő szerek alkalmazásával. A program kidolgozása során figyelembe természetesen figyelembe kell vanni a legújabb növényvédelmi ismereteket, az elérhető termékeket, a környezeti hatást és a költségeket.

A Royal Brinkman teljes körű növényvédelmi megoldást kínál a professzionális növényházi kertészetek számára: vegyi növényvédő szereket, adalékanyagokat, a természetes ellenségek használatán alapuló biológiai növényvédelmi megoldásokat, továbbá fertőtlenítő- és tisztítószereket. De mit is jelent a növényvédelem? A növényvédelem és a fertőtlenítés a termesztési folyamat fontos részei, mivel segítenek megelőzni a kártevők és a betegségek megjelenését, illetve védelmet biztosítanak azokkal szemben. A növényvédelmi intézkedések elősegítik a növények fejlődését. Vegyük például a növénybetegségek és -kártevők elleni védekezést, amihez vegyi és biológiai növényvédő szerek egyaránt alkalmazhatók. Vegye igénybe a Royal Brinkman szakértőit, tanfolyamait, előrejelző eszközeit és széles termékválasztékát, amelyben kifejezetten a Royal Brinkman számára vagy által kifejlesztett termékek és szolgáltatások is szerepelnek!

Integrált növényvédelem

Növényvédelmi szakembereink nap mint nap azzal foglalkoznak, hogy olyan megoldásokat keressenek a betegségek és kártevők elleni védekezésre, amelyekhez minél kevesebb növényvédő szerre van szükség. Önnek is szívesen segítenek kidolgozni egy integrált növényvédelmi programot, lehetőség szerint biológiai védekezési módok alkalmazásával kiváltva a kémiai növényvédő szereket, figyelembe véve az elérhető termékek tulajdonságait, a környezetvédelmi szempontokat és a felmerülő költségeket. A Royal Brinkman neves gyártók növényvédő szereit kínálja, úgy mint például a BASF, a Bayer Crop Science, a Certis Europe, az Agrobio és a Syngenta; és ezekre támaszkodva minden esetben megfelelő megoldást nyújt a kultúra fejlődésének elősegítése, illetve a betegségek és kártevők leküzdése érdekében.

Fertőtlenítés a kertészetekben

Napjainkban a kártevők elleni védekezés nem csupán a rovarok és a gombák, hanem a baktériumok és a vírusok leküzdéséről is szól. A szakértők a világ minden részén a teljes körű, professzionális higiéniai rendszerek használatát javasolják a termelőknek. A Royal Brinkman különösen sokféle tisztítószert és (elsősorban kertészeti alkalmazásra szánt) fertőtlenítőszert kínál a különböző felületek és a víz fertőtlenítésére, továbbá megfelelő berendezést is tud ajánlani és biztosítani az anyagok kijuttatásához – ettől válik teljessé a Royal Brinkman megoldása a jövőbe tekintő kertészetek számára.