landingpage hortihhygienz general 1170 pixels br ho resize

Hisszük, hogy a termelők világszerte maximalizálhatják terméshozamukat az optimális üzemi higiénia fenntartásával. A HortiHygienz világszerte használható koncepció, mint a vállalati higiénia komplett megoldása. Öt pillér képezi az alapját: Kultúraváltás, Emberek, Eszközök, Vízminőség, Felelősségtudat és fenntarthatóság.

Szakembereink nap mint nap azon dolgoznak, hogy a termékek, az alkalmazási technikák, a telepítés, a szerviz és a tanácsadás kombinálásával tökéletesítsék a kertészeti vállalat teljes és funkcionális higiéniai rendszerét. Az innovációk révén a megoldások folyamatosan fejlődnek és megfelelnek a vállalkozók és ügyfeleik változó követelményeinek és kívánságainak.

Komplett megoldás a vállalati higiéniában
Értékesítési megbízhatóság idő megtakarítással
Terméshozam növelése magasfokú szakértelemmel

 

Higiéniai megoldásaink az Ön kultúrája számára


Ön dísznövény- vagy zöldségtermesztő? Kattintson tovább a zöldség- és dísznövénykertészetre vonatkozó válaszainkért.

 hh viragkerteszhh zoldsegkertesz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A HortiHygienz kiterjedt szakértői csapattal rendelkezik a világ minden tájáról, akik megosztják Önnel tudásukat. A higiéniai problémák megoldásához ismereteket, a készletek ellenőrzését, a termékek és a műszaki alkalmazások kombinációját kínálják Önnek. Szakembereink segítenek a higiéniai kockázatok elemzésében. Ez biztosítja, hogy Ön megfelelően eleget tudjon tenni a végfelhsználói elvárásoknak és a tanúsítványokra vonatkozó követelményeknek. A szakembereink emellett folyamatosan tanulmányozzák a higiéniai megoldások gyakorlati megvalósíthatóságát is a kertészetben.