Műszaki projektek

projekt személelt

 A Royal Brinkman Műszaki projektek részlege fenntartható megoldásokat kínál a világ minden táján, és minden, kertészeti szempontból jelentős földrajzi területen van kirendeltsége. A Royal Brinkman a Priva klímavezérlő és nyilvántartási rendszerek fő forgalmazója, és olyan, bizonyítottan hatékony műszaki megoldásokat használ, mint például a Vocom öntözőrendszerek, amiket világszerte alkalmaznak.

Mihelyt felmértük a követelményeket, azonnal hozzáfogunk a műszaki alapok megtervezéséhez, beleértve az öntöző- és elektromos berendezéseket, a világítást, valamint a légkezelő és klímavezérlő rendszert.  Mivel nincs két egyforma projekt, mindig testreszabott terveket készítünk modern és innovatív termékek felhasználásával. A termelővel együttműködve megkeressük a legjobb megoldást egy hatékony, fenntartható és jövőbiztos rendszer megvalósításához.

 

Vízgazdálkodás

A megfelelő és pontos öntözés kulcsfontosságú a növények fejlődése szempontjából. Szakértői csapatunk segítségével professzionális vízellátó rendszereket biztosítunk a növényházi kertészetek számára. Legyen szó a teljes öntözőrendszerről, az eső- vagy drénvíz tárolásáról, újrafelhasználásáról vagy akár víztisztító berendezésekről, készséggel adunk tanácsot a megfelelő megoldásra vonatkozóan. A személyre szabott tanácsadás mellett fontosnak tartjuk szaktudásunk megosztását is. Tájékozódjon honlapunkon a kertészetekben alkalmazott professzionális vízellátó rendszerek kérdéskörében is. 

Elektronika

A Royal Brinkman az öntözőrendszerek mellett a professzionális kertészetekben alkalmazható komplett elektromos berendezések tervezését és megvalósítását, továbbá a teljes világítás kialakítását is vállalja. Partnereinkkel és beszállítóinkkal együttműködve ügyfeleink minden kívánságát és igényét teljestjük. Az elektromos rendszerek megvalósítása mellett teljes napelemes rendszerek telepítésével is állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy ezek által ők is közvetlenül hozzájárulhassanak a kertészeti ágazat fenntarthatóságához. 

Klímatechnológia

A Royal Brinkman a Priva klímavezérlő rendszerek fő forgalmazója. A termelő a megfelelő klímavezérlő számítógép segítségével felügyelheti, illetve összekapcsolhatja és automatizálhatja a különböző növényházi folyamatokat, és ily módon optimális körülményeket teremthet kultúrája fejlődéséhez. A megfelelő klíma kialaktásához emellett energiernyő-rendszerek széles választékát ajánljuk, illetve a DryGair berendezés optimális segítséget biztost a magas páratartalom megszűntetéséhez.

Szaktanácsadás

Ha tanácsra van szüksége az innovatív megoldásokkal kapcsolatosan, forduljon a Műszaki projektek csapatához, amely kellő szaktudással és tapasztalattal rendelkezik. Akár új létesítményről, akár felújításról van szó, szakértőink az elejétől kezdve segíteni tudnak a klimatikus viszonyok elemzésében, a vízellátás megoldásában, a növénytermesztéshez szükséges optimális feltételek megteremtésében, illetve a megfelelő anyagok, technikák és berendezések kiválasztásában. Magas színvonalú öntözési, légkondicionáló, elektromos és szolárberendezéseket biztosítunk, amelyeket korszerű számítógépes szoftver vezérel.

A részleg az értékesítési csoport mellett rendelkezik egy AutoCAD-es tervezőcsoporttal, amely a műszaki rajzok készítésével foglalkozik, egy kivitelezési és karbantartási csoporttal, valamint ügyfélszolgálattal is, amely választ ad a műszaki kérdésekre. A Műszaki projektek részleg tevékenysége az egész világra kiterjed, és sok nemzetközi projektet vezényelt már le.
 

Használja ki a royalbrinkman.hu nyújtotta lehetőségeket!

Legyen szó zöldségről vagy vágott virágról, minden termelő arra törekszik, hogy kiváló minőségű árut állítson elő maximális terméshozam mellett. A Royal Brinkman hét területen segíti a hivatásos termelők sikeres működését különféle kertészeti felszerelésekkel, hogy minden szempontból fejlődni tudjanak. Fedezze fel, hogyan hozhatja ki a legtöbbet gazdaságából, bővítse ismereteit szakértőink segítségével, és használja ki a Tudásbázis nyújtotta lehetőségeket!