Paradicsom akasztó kampók

A különböző akasztókampókat a professzionális növényházi termesztésben használják a paradicsom-, uborka-, paprika- vagy padlizsánnövények felfűzésére, így támogatva a növekedésüket. A Royal Brinkman az akasztókampók széles választékát kínálja ügyfelei számára.

 

Akasztókampók zöldségtermesztéshez

Az akasztókampók a gyümölcs és zöldségek termesztésének elengedhetetlen tartozékai a professzionális növényházi kertészetben. Az új palánták nevelésekor a kampókat az üvegházban a terménydrótra akasztják. A fiatal növényeket a növekedésük támogatása érdekében a kampók zsinórjára fűzik fel. Különösen a paradicsomtermesztésben használják az akasztókampókat a paradicsompalánták felfűzésére. A magas dróthorgok használata megkönnyíti a megfelelő magasságban történő munkát a növények leeresztésével. A kampóknak megfelelő acélvastagsággal kell rendelkeznie, hogy a horog el tudja viselni a növény súlyát. Ezenkívül a ráfűzött madzag szabad esése is fontos elem, amelyet figyelembe kell venni. A szabad esés és az acélvastagság mellett a zsinór vastagsága, a zsinór hossza és a zsinór színe is fontos tényező a termék megrendelésekor. Szeretné tudni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb váklasztás az Ön számára? Az O-kampó, a V-kampó, a HD-kampó vagy az Easyhook? Akkor olvassa el cikkünket arról, hogyan válassza ki a megfelelő akasztókampót.

 

Széles termékválaszték a Royal Brinkmannál

A Royal Brinkman a paradicsom akasztó kampók széles választékát kínálja madzaggal feltekerve a növényházi kertészek számára. Termékpalettánkon többek között megtalálható a V-kampó, az O-kampó, az Easyhook és a HD-kampó, amelyek mindegyike más-más termesztési helyzetre alkalmas. A különböző típusú kampók kétféle méretben kaphatók: 180 mm-es és 220 mm-es méretben. Ezen kívül választhat szabad esésű paradicsom akasztó kampót is. A különböző akasztó kampókon kívül a hozzá használható madzagok széles választékát is megtalálja Cégünknél, különböző színekben és vastagságokban. A terménytől függően válassza ki a megfelelő vastagságú és színű madzagot. A hagyományos kiváló minőségű ,madzagok mellett megtalálhatja még nálunk a polipropilénből készült vagy a biológiailag lebomló madzagokat is.