Klíma

A növényházak belső klímája távolról sem kiegyenlített. A hőmérséklet, a páratartalom és a CO2-szint is változó. Ezek a változások befolyásolják az eredményt: a mennyiséget és a minőséget függetlenül attól, hogy zöldséget, cserepes növényt, vágott virágot vagy más egyebet termesztenek.

A levegő keringetése segíti a levelek párologtatását, ezáltal megakadályozza a túlmelegedést és a perzselődést, és támogatja a növények egyenletes növekedését és ellenállásukat a betegségekkel szemben. Célunk, hogy a légáramlás mindig állandó és kiegyenlített legyen a növényházban, ezzel biztosítva az egyenletes belső klímát. A légmozgás eredményeként a levelek gyorsabban száradnak és jobban vezetik a nedvességet is, így kisebb a penészgomba kialakulásának esélye.

Kímavezérlés

A fogyasztók a világ minden táján az ízletes, jó minőségű élelmiszereket keresik. Az előálltáshoz szükséges erőforrások azonban szűkösek és drágák. Hogyan lehet kihozni a legtöbbet az Ön által termelt kultúrákból?  Hogyan lehet minél hatékonyabban felhasználni az értékes erőforrásokat? Mi segítünk ebben. Fő célunk, hogy megteremtsük a lehető legjobb növekedési feltételeket a lehető legalacsonyabb költségek mellett. Szaktudásunkkal és technológiánkkal támogatjuk a növényházi kertészeket.

Mindenki a lehető leghatékonyabban szeretné automatizálni kertészete folyamatait. De a növényház típusa és mérete, az adott kultúra és persze az ügyfél céljai nagymértékben meghatározzák, mennyire pontos szabályozásra van szükség. A tökéletes termesztési körülmények kialaktásának egyik fontos alkotóeleme a belső klíma szabályozása. Ehhez ajánljuk klímavezérlő számítógépünket, amellyel könnyedén beállthatja a kívánt hőmérsékletet, a levegő páratartalmát, a légáramlást és megelőzheti a betegségeket.

Hogyan lehet megállapítani, melyik vezérlő számítógép felel meg legjobban Önnek? Olvasson tovább itt, szívesen segítünk a választásban. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és tájékoztatjuk, melyik vezérlő számítógép a legmegfelelőbb vállalata számára.

Ventilátorok

A ventilátorok egyik legfontosabb jellemzője az energiafogyasztás. A Brinkman prémium légterelési megoldást kínál Partnerei számára. Ventilátoraink kis fogyasztással rendelkeznek, kb.25%-kal gazdaságosabban üzemeltethetőek, mint a többi piacon megtalálható modell. Optimális kialaktásuknak és egyszerű felfüggesztésüknek köszönhetően gyorsan és könnyedén beszerelhetőek a növényházba. Tartós és korrózióálló anyagokból készültek, ezért ideálisan alkalmazhatóak változó környezeti viszonyok között is.

DryGair páramentesítő berendezés

A DryGair páramentesítő berendezés egy hatékony és a környezetre biztonságos megoldás a magas páratartalom megszűntetésére a növényházakban. A berendezés a magas páratartalmat „kivonja” a légtérből, így a magas páratartalom megszűnése a termelőnek energia megtakarítást, valamint a növényvédelmi problémák csökkenésével a növényvédő szerek felhasználásának minimalizálásának lehetőségét jelenti a termésátlag és termés minőség javulásával együtt.