Fertőtlenítés és higiénia

A fertőtlenítés és a tisztítás a higiénikus termesztés két fontos alappillére. A Royal Brinkman tisztítőszerek és fertőtlenítő szerek széles választékát kínálja ügyfeleinek, egyaránt gondolva a kézfertőtlenítésre, cipő fertőtlenítésre, a csepegtető rendszer, a növényházi berendezések és a víz fertőtlenítésére.

 

Fertőtlenítés és tisztítás a kertészetekben

A higiénia egy nagyon fontos témakör a professzionális kertészetek körében. Az élelmiszer-biztonsági tanusítványok jelentősége megnőtt az elmúlt évek folyamán. A megfelelő tisztítószerek és fertőtlenítőszerek megakadályozzák a betegségek, bektériumok és kártevők bejutását és terjedését megelőzve ezzel a növények károsodását. A fertőtlenítési átvilágítás kiváló megoldást kínál a kertészek számára a vállalkozásuk higiéniájának feltérképezésére. A Royal Brinkman fertőtlenítő egységek, fertőtlenítő szőnyegek, illetve tisztítószerek széles palettáját kínálja ügyfeleinek. A teljes higiénia eléréséhez gondolnunk kellk a különböző felületek, anyagok, kéz és lábbeli megtisztítására illetve a tiszta üveg is nagyon fontos. Nemcsak a dolgozók hordozhatnak baktériumokat, betegségeket, de ügyelni kell a látogatók megfelelő fertőtlenítésére is a növényházba való belépés előtt. Olvassa el idevágó cikkeinket a Tudásbázisunkban!

 

Különböző típusú tisztító- és fertőtlenítő szerek

A Royal Brinkman különböző tisztító- és fertőtlenítőszerek széles palettájával rendelkezik, melyek között találhat habos és nem habzó fertőtlenítőszereket egyaránt. A hab biztosítja a széles spektrumú illetve nagyobb hatékonyságú fertőtlenítést. Az általunk forgalmazott fertőtlenítőszereket kifejezetten a növényházi termeléshez fejlesztettek ki. Ilyen például a Menno Florades. A Menno Florades az egyetlen fertőtlenítőszer, amely védelmet nyújt minden baktérium, gomba és vírus ellen is. A tisztítószerek gyakran nem elegendőek a betegségek és gombák elpusztításához ezért ajánljuk a fertőtlenítőszerek használatát is.

Tisztító gépek

Nagy területek megtisztításához a Dibo takarítógépeket ajánljuk. Ezek a tisztítóberendezések különösen alkalmasak nagy felületek porszívózására, súrolására és felmosására. Igény szerint különböző egységgel rendelhetőek.