Greentech Amsterdam 2023

A GreenTech Amsterdam Kertészeti szakkiálítás 2023. június 13. és június 15. között kerül megrendezésre Amsterdamban. Ez Hollandia első számú kertészeti technológiai platformja. Ezen a kiállításon a világ minden tájáról érkező iparági szakemberek találkoznak, hogy kapcsolatot teremtsenek, hálózatot építsenek, megosszák tudásukat és üzletet kössenek.

Foglaljon időpontot kollégáinkhoz és látogassa meg standunkat (01.230).

Greentech Amsterdam 2023

make an appointment greentech

more information greentech

 

 

 

Globális kertészeti szakértő

Világméretű kertészeti specialistaként 13 országban található meg kirendeltségünk, és termékek széles skáláját szállítjuk a helyi termelőknek. Globális hálózatunk lehetővé teszi számunkra a helyi és világszínvonalú beszerzést és értékesítést. Mindezt egyetlen cél érdekében tesszük: hogy segítséget nyújtsunk a termelőknek terméshozamuk javításában. Szakterületünk továbbá komplett műszaki berendezések tervezése, fejlesztése és telepítése a víz-, villamosenergia- és klímatechnika területén.

Let's Improve Together

Személyes tudáspartnerként közel állunk a termelőhöz. A termékspecializáció mellett olyan témákban, mint a higiénia, a párátlanítás, a klímaszabályozás és a víz, tágas ismeretekkel rendelkező tanácsadóink is vannak, így teljeskörű tanácsadást garantálunk ügyfeleinknek. Szeretettel várjuk a 01.230-as standunkon, ahol megismerheti széles termékkínálatunkat. Nemzetközi szakemberekből és kereskedelmi képviselőkből álló csapatunk szívesen ad Önnek tanácsot. Emellett megismerheti az Agrobío és a Berg Hortimotive márkáink termékeit is.

lets improve together logo


 

Mire számíthat a Royal Brinkman standjánál?

Vízgazdálkodás | Gépesítés | Higiéniai megoldások | Műszaki projektek | Berg Hortimotive | Agrobio | Kultúraváltás termékei

 

Vízgazdálkodás

A víz a növénytermesztés alapvető erőforrása, a vízminőség tudatos kezelése közvetlenül befolyásolja a növénytermesztést.

A Moleaer, egy nanobuborék-generátor, amely gyorsan és maximális hatékonysággal növeli és stabilizálja az oldott oxigénszintet a víztározókban és az öntözővizekben.

A Celine teljesen automatikusan méri az egyes tápanyagkomponensek koncentrációját. Az adatokat megosztja a felhő- és üvegházi klímaberendezésekkel az automatizált öntözés és trágyázás érdekében.

Az AquaJet-et kifejezetten az üvegház üvegének és belsejének belülről történő tisztítására és fertőtlenítésére fejlesztettek ki. Így ragyogó és friss üvegházban kezdheti az új szezont.

Az EasyGrow egy komplett, kellátokkal dúsított, vízben oldódó műtrágyacsalád, amely mikroelemekket is tartalmaza lombtrágyázáshoz és trágyázáshoz.


 

Gépesítés

A professzionális kertészetekben egyre gyakrabban használnak különböző berendezéseket, gépeket a munka egyszerűsítésére és az emberi munkaerő-igény csökkentésére. A Royal Brinkman a különböző növényházi berendezések, gépek, tisztítóberendezések, szivattyúk és egyéb, a professzionális kertészethez szükséges eszközök széles választékát kínálja.

A DryGair készülék párátlanítja a növényházban a levegőt a felesleges nedvesség kivonásával.

Érdeklik a DryGair rendszerek, és szeretné megtapasztalni a DryGair működését egy fejlett holland üvegházban? A DryGair szakembereink, Hans Belt és Eef Zwinkels 2023. június 12-én, hétfőn, a GreenTech Amsterdam előtti napon, 12.00 és 17.00 óra között egy előadás keretében bemutatják a rendszert. Csatlakozzon hozzánk az alábbi linkre kattintva.

» Csatlakozzon a DryGair élményhez most


 

Higiéniai megoldások

Hisszük, hogy a termelők világszerte maximalizálhatják terméshozamukat az optimális üzemi higiénia fenntartásával. Csapatunk tanácsai öt pilléren alapulnak: kultúraváltás, emberek, anyagok, vízminőség és felelősség fenntarthatósággal.

CleanGate és beléptető állomások

A dolgozók és a látogatók észrevétlenül, a kezükön és a lábbelijükön keresztül visznek be baktériumokat, gombákat és vírusokat az üvegházba. Ezek a vírusok és baktériumok károsíthatják a termést, ami minőségromláshoz és (gyakran) forgalomcsökkenéshez vezet. Tartsa távol a baktériumokat és vírusokat az üvegházától, amennyire csak lehetséges.

A Flexxomat fertőtlenítő- beléptetőszőnyeg az első számú megelőző higiéniai megoldás a személyforgalomhoz az élelmiszeriparban, a kertészetben, a mezőgazdaságban és a laboratóriumokban.


 

Műszaki projektek

A Royal Brinkman Műszaki Projektek osztálya egyedi, személyre szabott és fenntartható megoldásokat kínál. Technikusaink az egész világon tevékenykednek, emellett több kirendeltségünk is, így a Brinkman Hungary Kft is rendelkezik saját műszaki csapattal.

A komplett megoldások mellett kisebb egyedi munkákat is kínálunk. A Royal Brinkman Technology mellett dönteni egyet jelent azzal, hogy Ön a megbízhatóságot, az egyediséget , a minőséget és a tartósságot választja..

» Tudjon meg többet műszaki projektjeinkről


 

Berg Hortimotive

A különböző művelőkocsikat a professzionális kertészetben használják a magasban végzett munkákhoz, különösen a növényápolásban. A Berg Hortimotive a BeNomic művelőkocsik széles választékát kínálja; minden helyzetre van megfelelő ajánlatunk.

A BeNomic Star a magasban végzett betakarítási és növényápolási munkákhoz készült, maximális munkamagassága 300 cm. A BeNomic Star 300-zal a beton úton leengedés nélkül is át lehet hajtani, ami időt és energiát takarít meg.

A permetezőgépek használata elengedhetetlen a növényállomány kártevők és betegségek elleni védelméhez. Permetezőberendezéseink használatával megelőzheti a terméskárokat. Az üvegházban végzett permetezési tevékenységek meglehetősen időigényesek lehetnek, ezért e tevékenységek automatizálása jelentős munkaerő-megtakarítást jelent.​

A BeMatic Meto SW permetezőrobot leginkább az egész üvegház megelőző permetezésére alkalmas, de az üvegház kisebb részeinek permetezésére is használható.


 

Kultúraváltás

Az új termesztési idény kezdetének mozgalmas, hektikus időszakában segítünk Önnek, hogy a kultúraváltás zökkenőmentes és jól előkészített legyen.

A Valent Clips használatával a kocsányos szárat optimálisan megtámasztjuk, így biztosítva a jobb termésminőséget és a magasabb terméshozamot. A szezon kezdetén a növények sérülékenyek és könnyen letörhetnek.

A Valent kampókat a professzionális üvegházi kertészetben paradicsom, uborka, paprika vagy padlizsán növények felfűzésére használják a növekedés támogatása érdekében.

A Valent madzagot gyakran használják a kertészetben zöldségnövények, például paradicsom, uborka és paprika felfűzésére, hogy biztosítják a növény függőleges növekedését. A madzag kiválasztása több tényezőtől függ, mivel minden növénynek megvannak a saját igényei. A nehéz termést hozó növények esetében vastagabb madzagra van szükség, míg más növények esetében a madzag vagy a juta madzag rugalmassága a fontosabb.


 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Szeretne naprakészen értesülni a legfrissebb kertészeti hírekről és termékújdonságokról? Szeretne részesülni akcióinkból? Iratkozzon fel hírlevelünkre és ne maradjon le az aktualitásokról.

subscribe now rb 2