Berg Hortimotive | Teljes körű üvegházi logisztikai megoldások

Kiváló minőségű logisztikai megoldásokat keres üvegháza számára a belső folyamatok optimalizálása érdekében? Az üvegházi folyamatok egyszerűsítése érdekében a Berg Hortimotive többféle megoldást is kifejlesztett. A biztonságos logisztikai megoldások hatékonyságot és ergonomikus munkakörülményeket biztosítanak alkalmazottai számára. A munkaerő egyre szűkösebbé válik, ezért fontos, hogy a lehető leghatékonyabbá tegyük felhasználását.

Berg Hortimotive | Teljes körű üvegházi logisztikai megoldások

A világméretű kereskedői hálózat gyors és megbízható szolgáltatást nyújt több, mint 55 évvel a háta mögött.

 A Berg Hortimotive hatékonyabbá teszi az üvegházi folyamatokat és munkaerő-megtakarítást eredményez.
A Berg Hortimotive olyan megoldásokat kínál, amelyek a bonyolult minőségi szabványoknak megfelelően évekig tartanak.

 

Fedezze fel, mit tehetnek a Berg Hortimotive termékek az Ön üvegházi folyamataiért! Tegye fel kérdéseit szakemberünknek!

button kerdezzen itt

 

berg banner

A legújabb BeNomic termékcsalád

 • BeNomic Star PRO 350/500/660

  A BeNomic Star PRO a megfelelő művelőkocsi, ha 3 méter felett szeretne biztonságosan dolgozni. A művelőkocsik EU-TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, és háromféle kivitelben kapható: 350, 500 és 660 cm magasságban.
  Olvasson tovább

 • BeNomic Star 300

  A BeNomic Star 300 a legkeresettebb művelőkocsi a piacon. A BeNomic Star művelőkocsi ezrei közlekednek világszerte különböző üvegházakban, teljes megelégedettséggel.
  Olvasson tovább

Ajánlott termékek


 

Ügyféltapasztalat

Az LLC Agro-Invest tapasztalata elsőkézből

A Berg Hortimotive sokféle termékét használják Oroszországban az LLC Agro-Invest kertészetben. A cég Kb.75 Ha üvegházban elsősorban szőlő- és cseresznyeparadicsom termelésére szakosodott egy gyönyörű helyen, Moszkvától 350 km-re.

Többek között szedőkocsikat és művelőkocsikat használnak a növénytermesztéshez és üvegház-karbantartáshoz; inteligens technológiával ellátott automatikus szállító kocsikat és permetező kocsikat pedig a növényvédelem érdekében. Ezek együttesen biztosítják az optimális hatékonyságot az LLC Agro-Investnél.

Termékválaszték

 • Művelőkocsik

  A Berg Hortimotive művelőkocsik kifejezetten a belső siínes rendszerekhez, és a magasban történő munkavégzéshez lettek kifejlesztve.
  Olvasson tovább

 • Elektromos vontató kocsik

  Az elektromos vontatók (BeTrac) és betakarítókocsik kézi és automatizált vezetésű változatban is kaphatók.
  Olvasson tovább

 • Meto permetezők

  A Berg Hortimotive a növényápolás optimalizálása érdekében permetezőrobotokat fejleszt, amelyek automatikusan permetezik a vegyszeres növényvédő szereket a növényre.
  Olvasson tovább

 


További információ a Berg Hortimotive termékeiről

Kérdése merült fel az olvasottakkal kapcsolatosan? Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.