Hólyagos fólia 2old 300cm 50 m

Cikkszám : 300004001

Kiszerelési információk

hm2 = 100 m2
méter = 3 m2
tekercs = 150 m2

tekercs Kérdezzen erről a termékről

Kérjen ajánlatot, nincs kötelezettség
Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk
Világszintű kiszállítás

Leírás

Alkalmazása
A dobozok hatékony szigeteléséhez sokoldalú, különleges tulajdonságokkal rendelkező anyagra van szükség: A Pillosol egy átlátszó, rugalmas szigetelőcsomagolás három réteg polietilénből, légpárnákkal.
Optimálisan szigetelő, nagy fényáteresztő képességű, rendkívül tartós és rendkívül gazdaságos.

 

Anyaga
A Pillosol polietilénből (PE) készül, és a nyersanyagoknál kevésbé környezetkárosítónak tekinthető. Teljesen újrahasznosítható egyenértékű termékek előállításához. A Pillosol 6 szabványos szélességben kapható: 1,20-1,50-2,00-2,40-300-350-400 cm szélesség 50 méter. Tekercsben.

 

Megerősítés
A megerősítés az üvegház falának belső és külső oldalán lehetséges. Ennek a szigetelésnek az alkalmazása nem vezet az Ön vállalkozásának stagnálásához, mivel a Pollisol az üvegház külső oldalára rögzíthető. Vannak speciális Thermoclip rögzítők, amelyeket szilikoncementtel rögzítenek az üveghez. Ezek szélállóan rögzítik a fóliát, és lehetővé teszik a fém- vagy műanyaghuzal használatát is.

 

Hosszú élettartam
A Pillosol hólyagos fólia erős, strapabíró és UV-stabilizált. Ha a megerősítés megfelelően történik, évekig tart. A Pillosol egy átlátszó, rugalmas, háromrétegű polietilén szigetelőfólia légpárnákkal. Nagy fényáteresztő képességű és rendkívül tartós.