Librel Fe-DP 7% (600) 25kg

Cikkszám : 150212161

Kiszerelési információk

dru = 25 kg
raklap = 600 kg

hordó Kérdezzen erről a termékről

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezért adószámmal rendelkező ügyfeleinket - egyéni vállalkozókat, őstermelőket és cégeket - tudunk közvetlenül kiszolgálni.

Kérjen ajánlatot, nincs kötelezettség
Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk
Világszintű kiszállítás

Leírás

A Librel Fe-DP 7% egy szilárd halmazállapotú vaskelát (DTPA kelátképzővel), amely a vas nyomelem bevitelének biztosítására használható. A vas nélkülözhetetlen a növény számára, mivel ez adja meg a növénynek a kloroplasztiszok fejlődésének lehetőségét. A kloroplasztiszok jelenléte létfontosságú, a fotoszintézis folyamatában van rájuk szükség. Ezenkívül a vas olyan tápanyagként szolgál, amely lehetővé teszi a gyökérben lévő növekedési pontok megfelelő fejlődését.

A DTPA kelátnak köszönhetően, amelyhez a vasat kötik, a tápanyag a növény számára elérhető marad, amikor a gyökerekhez jut, vagy amikor a műtrágyaoldatba kerül. A vaskelátok segítségével megelőzhetők a hiánytünetek, hozzájárulva a növény optimális növekedéséhez.


Használat

Használja a Librel Fe-DP 7%-ot a vashiány megelőzése érdekében. Ne feledje továbbá, hogy a Librel Fe-DP 7% 7,0 pH-tartományig stabil.


Csomagolás

Az Fe-DTPA 7% (vagy másnéven Fe-DP 7%) a következő kiszerelésekben kapható::

  • 1 kg-os edényben (Easygro Fe-DTPA 7% néven)
  • 25 kg-os dobozban.