Netafim Meganet szórófej 450 l/h

Cikkszám : H01800160

Kiszerelési információk


Kérdezzen erről a termékről

Kérjen ajánlatot, nincs kötelezettség
Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk
Világszintű kiszállítás

Leírás

A szórófej által előállított lágy vízpermet ideális a csíráztatáshoz. A két egyforma vízsugár stabil, kiegyensúlyozott működést és maximálisan egységes vízelosztást biztosít.
Szántóföldi zöldségkultúrák öntözése esetén akár 10x10 méteres kötéstávolságra is telepíthető. Az innovatív, robusztus kialakítású MegaNet™ szórófej kimagaslóan egységes növésű kultúrát eredményez, ugyanakkor megakadályozza a rovarok és a gyenge vízminőség okozta problémákat, illetve a szántóföldi gépek okozta károsodást. Szántóföldi növények és zöldségekhez ajánljuk.

Miért válasszam a MegaNet™ szórófejet?
Különleges, integrált szűrő: A MegaNet egyedi beépített szűrője megakadályozza a fúvóka eltömődését, ezáltal csökkenti a javítási és karbantartási költségeket.
Kettős védelem a károsodások ellen: Egyedi mechanizmusának köszönhetően a fúvóka csak az öntözés idejére emelkedik ki, ami egyrészt megakadályozza a rovarok, pókok és törmelék okozta eltömődést, másrészt védi a fizikai sérülésektől.
Fokozott csírázás: A lágy vízsugár viszonylag apró cseppekben ér földet, ami csírázás szempontjából ideális.
Kitűnő vízelosztás: Egyedi, szimmetrikus felépítéséből adódóan a kilépő vízsugarak egyformák, ami a szórófej üzem közbeni kiegyensúlyozottsága miatt egyenletes vízelosztást biztosít.