Netafim Coolpro 1x5,5 l/h párásító fej

Cikkszám : H01800320

Kiszerelési információk


Kérdezzen erről a termékről

Kérjen ajánlatot, nincs kötelezettség
Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk
Világszintű kiszállítás

Leírás

Ez a párásító alacsony, 4,0 bar nyomáson, mikroméretű cseppjeivel egyenletes vízelosztást és hatékony hűtést vagy párásítást biztosít. A hozzá tartozó csepegésgátló lezár, mikor a vízelvétel megszűnik. Ezáltal megakadályozza a víz kicsepegését a szórófejből és a rendszer leürülését. Ez lehetővé teszi a gyakori, rövid ideig tartó impulzus működtetést. A CoolNet Pro™ is cserélhető alkatrészekkel rendelkezik, így egyszerűen kezelhető és tisztítható, továbbá nagymértékben saválló. Ideális növényházak és állattartó telepek hűtésére és párásítására, illetve szaporítóágyak precíziós öntözésére.

Miért válasszam a CoolNet™ Pro párásítót?
Kimagaslóan hatékony hűtés és párásítás: Akár 5 fokkal is csökkenti a növényház vagy az árnyékolóház belső hőmérsékletét tökéletesen egyenletes vízelosztásával és mikroméretű cseppjeivel.
Alacsony nyomásigény: Viszonylag alacsony, 4,0 bar nyomáson kiváló teljesítményt nyújt 65 mikronos cseppmérettel.
Kíméli a növényeket: Híd nélküli kialakítása és a hozzá csatlakoztatható szivárgásgátló megakadályozza a vízcsöpögést.
Impulzus működésre alkalmas: A szivárgásgátló jóvoltából a rendszer nem tud leürülni, ami lehetővé teszi a gyakori, rövid ideig tartó működtetést.
Egyszerű karbantartás: Kézzel (szerszám nélkül) könnyen szétszerelhető, így gyorsan és egyszerűen tisztítható, amivel időt és munkát takaríthat meg.
Hatékony tisztítás: Saválló anyagból készül (AA), így a rendszer savazással tisztítható.