Szivattyúk

A szivattyúkat a professzionális kertészetben különböző célokra használják. Öntözőszivattyúk, adagolószivattyúk, búvárszivattyúk, keringetőszivattyúk és iwaki szivattyúk széles skálája megtalálható a Royal Brinkman termékpalettáján.

Szivattyúk a kertészetben

A kertészeti ágazatban a szivattyúkat elsősorban víz és tápanyagok szivattyúzására használják. A Royal Brinkman öntözőszivattyúkat és csepegtetőrendszer-szivattyúkat, apály- és áramlási rendszereket kínál. Meghibásodások és karbantartás esetén szerviztechnikusainkhoz is fordulhat.

Szivattyúk széles választéka

A szivattyúk választéka különböző szivattyúkból áll:

  • Öntözőszivattyúk: Az öntözőszivattyúk vízellátásra és vízmozgatásra alkalmasak. A műtrágya- és tápanyagellátás is szétosztható szórószivattyúval.
  • Adagolószivattyúk: Az adagolószivattyúkat a kertészetben fertőtlenítőszerek adagolására használják, például vírusok és gombák elpusztítására.
  • Merülőszivattyúk: A merülőszivattyúkat elsősorban a felesleges víz, például a lefolyóvíz vagy az esővíz elszivattyúzására használják. 
  • Iwaki szivattyúk: Az Iwaki-szivattyúk olyan centrifugálszivattyúk, amelyeknél a szivattyúszakaszt mágnes hajtja. Az Iwaki szivattyúkat vegyszerek szállítására és keringetésére használják. 
  • Keringtető szivattyúk: A keringető szivattyúkat a fűtési rendszerekben a melegvíz áramoltatására használják. 
  • Vízsugárszivattyúk: A vízsugárszivattyú folyamatosan folyadékot adagol a vízáramhoz. A vízsugárszivattyúk a Venturi-hatás alapján működnek: a szűkület növeli a folyadék sebességét, csökkentve a nyomást és vákuumot hozva létre. .

Kérdés esetén ne habozzon kapcsolatba lépni munkatársainkkal! Kérjük, vegye fel a kapcsolatot műszaki szakembereink egyikével.