Gépesítés

A Gépesítés kategóriába tartoznak a műszaki árucikkek és a gépészet. Gépesítési szakembereink olyan termékek értékesítésével és telepítésével foglalkoznak, mint például a permetezők, elektromos traktorok, művelőkocsik, szedőkocsik, alumíniumtermékek stb. Munkatársaink kiemelkedő kertészeti szaktudása, növényismerete és szakértői tanácsai együttesen optimális megoldást biztosítanak bármilyen körülmények esetén. Célunk, hogy optimálisan működő növényházi kertészeteket építsünk, ahol minden simán megy.

 A Gépesítés termékkategóriába tartoznak a belső szállítási megoldások, például a művelőkocsik, az elektromos traktorok és a szedőkocsik. A Royal Brinkman több neves gyártó ilyen jellegű termékeit forgalmazza; közülük is kiemelkedik a Berg Hortimotive, amely már régóta a Royal Brinkman fő beszállítója. Ha permetezőberendezést, növényházi tetőtisztító gépet vagy vízszintes permetezőkeretet keres, jó helyen jár: partnereink, az Empas, a Van der Waay Machinery és a Robur termékeire támaszkodva megtaláljuk Önnek a tökéletes megoldást. Más növényházi berendezések és takarítógépek kapcsán is forduljon hozzánk bizalommal! A Weterings és a Dibo berendezéseinek teljes választéka megtalálható a Royal Brinkman kínálatában. Professzionális higiénia megoldásokkal is állunk rendelkezésére. A fertőtlenítő szőnyegeket és higiéniai állomásokat a Boons-FIS és a Flexxolutions biztosítja. Minden problémára találunk megoldást.

A Royal Brinkman gépesítési termékcsoportjában kisebb műszaki cikkek is találhatók, például mérlegek, ollók, kések és alumíniumtermékek. A Royal Brinkman a dróthálókat gyártó Dinxperlo kizárólagos partnere. A Dinxperlóval együttműködve kiváló minőségű, megbízható, precíz készítésű dróthálókat kínálunk a virágtermesztőknek mindenféle méretben. Emellett a különböző alkalmazásokhoz szükséges segédanyagok és alkatrészek is a gépesítési termékkategóriába tartoznak.

 

Használja ki a royalbrinkman.hu nyújtotta lehetőségeket!

Legyen szó zöldségről vagy vágott virágról, minden termelő arra törekszik, hogy kiváló minőségű árut állítson elő maximális terméshozam mellett. A Royal Brinkman hét területen segíti a hivatásos termelők sikeres működését különféle kertészeti felszerelésekkel, hogy minden szempontból fejlődni tudjanak. Fedezze fel, hogyan hozhatja ki a legtöbbet gazdaságából, bővítse ismereteit szakértőink segítségével, és használja ki a Tudásbázis nyújtotta lehetőségeket!