Növénytálcák

A növénytálcákat széles körben használják a professzionális kertészetben. Nálunk minden növényhez megtalálghatja a megfelelő növénytálcát, kezdve a magvető tálcáktól a kerek vagy szögletes aljú tálcákon át a növényágyásokig. A Royal Brinkman széles választékban kínál különböző méretű kertészeti tálcákat.

Kertészeti növénytálcák

A megfelelő tálcákat keresi a növénykultúrához? A Royal Brinkman széles választékban kínálja a vezető márkák növénytálcáit, mint például: Pöppelmann és Desch Plantpack. Kínálatunkban megtalálható a TEKU Normpack 200, 300 és 400 sorozat is. Ezek a sorozatok különböző cserepméretekhez alkalmasak, és alsó lyukakkal ellátott, lejtős aljjal rendelkeznek. Ezen kívül a Royal Brinkman kínálatában különböző szállítótálcák is megtalálhatók. Így a növények szállítás közben függőlegesen maradnak. Konkrét kívánságai vannak a tálca cserépméretére, magasságára vagy színére vonatkozóan? Akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel.

A kertészeti növénytálcák típusai

A műanyag kertészeti tálcákat a kertészetben különböző célokra használják; a növények csomagolásától és termesztésétől kezdve a növény védelméig és szállításáig. A Royal Brinkman-nál különböző növénytálcákat kínálunk mindenszintű felhasználásra. Növénytálcás választékunkban többek között a következőket találja:

  • NormPack tálca: elsősorban növények csomagolására használt tálca. A tálca különböző sorozatokban kapható, Normpack 200, 300 és 400, ami különböző edényméreteket is jelöl;
  • Szállítótálca: a növények szállítás közbeni védelmére szolgáló tálca. A szállítótálca segítségével a cserepek a megfelelő helyen maradnak. Választékunkban különböző méretű és típusú (zárt és nyitott) tálcákat talál;
  • Magvető tálca: olyan tálca, amelyet elsősorban a fiatal növények vetése és nevelése során használnak, más néven dugványozásra;
  • Egyéb tálcák: a Royal Brinkman a fent említett tálcákon kívül a tálcákhoz tartozékokat is kínál, többek között magtartókat, nyomólemezeket és alulról nyíló tálcákat.

Egy adott tálcát keres, de nem találja a kínálatunkban? Akkor vegye fel a kapcsolatot egyik szakemberünkkel, szívesen segítenek Önnek.