Cserepek és konténerek

A növénycserepek és növénykonténerek a professzionális növényházi kertészetben a virágtermesztés fontos részét képezik. Minden növénynek megvannak a maga kívánságai és igényei. Ezért a Royal Brinkman a különböző kertészeti cserepek és kertészeti konténerek széles választékát kínálja.

 

Cserepek és konténerek a professzionális növényházi kertészetekben

A cserepek és növénykonténerek különböző méretekben és kivitelben kaphatók. Kezdetben kétféle műanyag edény áll rendelkezésre: fröccsöntött edények és hőformázott edények. Az cserép kiválasztásánál egyéb tényezőket is figyelembe kell vennie, például a cserép méretét, a talaj típusát, a talajlyukakat és a cserép színét. A Royal Brinkman-nál különböző műanyag cserepeket kínál a professzionális kertészethez: cserepeket, konténereket, növénytálcákat és függő cserepeket. Sőt, nemcsak cserepeket talál a cserepes növénytermesztéshez, hanem például a faiskolai termesztéshez szükséges edényeket is. Szeretné tudni, hogy melyik cserép a legmegfelelőbb az Ön növénykultúrájához? Kérje szakembereink segítségét.

A növénycserepek és konténerek közti különbség

Minden műanyag növénycserép, faiskolai cserép vagy növénykonténer típusnak megvannak a maga tulajdonságai. Léteznek például kerámia és műanyag növénycserepek is. De mi is pontosan a különbség a növénycserép vagy a faiskolai cserép és a növénytartály között? Amikor a méretről beszélünk, ezt gyakran ''C''-nek vagy ''P''-nek nevezik. A ''C'' a növénytartályt jelenti, ahol a mögötte lévő szám a literben kifejezett mennyiséget jelöli. Másrészt a ''P'' a növénykonténer méretét jelenti, ahol a szám a centiméterek számát jelzi. Szeretné tudni, hogy melyik műanyag növénytartály mérete a megfelelő az Ön termesztéséhez? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakembereink egyikével.

A cserép, mint marketing eszköz

A cserepeket legtöbbször fekete, terrakotta vagy átlátszó színben látjuk. azonban napjainkban a cserepet marketingcikként is használják: színes cserepeket késztettnek, hogy kitűnjenek, vagy nyomtatott cserepeket, mint információhordozót használnak. Ezáltal terméke jobban kiemelkedik a polcon.