Függesztő rendszerek

 

Hálók és rögzítőanyagok

A dróthálók és a drótból készült rögzítőanyagok segítik a növények növekedését. Ide tartoznak a klipszek is, amelyek megakadályozzák, hogy a növények összefonódjanak és/vagy letörjenek. A Royal Brinkman a klipszek mellett dróthálók és egyéb hálók széles választékát kínálja a kultúra megtámasztására, többek között virághálókat is.

 

Dróthálók és rögzítőanyagok a kertészetekben

Többféle módon is megtámaszthatjuk a növényeket az optimális fejlődés elérése érdekében. professional horticulture, A Royal Brinkman sokféle hálót és rögzítőanyagot kínál a kertészetek számára:

  • Hálók: Egyes kultúrák, például krizantém, amarillisz, szegfű, liliom, frézia, liziantusz és hortenzia termesztése esetén gyakran használnak dróthálót a növények megtámasztására. Különféle szemméretű, szélességű, hosszúságú és drótvastagságú virághálókat forgalmazunk. A méret mellett a háló anyagát is megválaszthatja, amely lehet műanyag bevonatú drót, műanyag vagy más anyag. Partnerünk, a Dinxperlo közreműködésével olyan dróthálót tudunk biztosítani ügyfeleinknek, amely tökéletesen megfelel egyéni kívánságaiknak és igényeiknek.
  • Klipszek: Terméshozó zöldségek, különösen a paradicsom esetén klipszekkel támasztják meg a növényeket. Ilyenek például a különböző szár- és fürttartók, amelyekkel megakadályozható, hogy a nehéz termés lehúzza a növényt. Emellett olyan klipszek is kaphatók, amelyek a kötelek vezetésére vagy az oldalhajtások megtámasztására szolgálnak.
  • Bambuszpálcák: A dísznövénykertészetekben gyakran bambuszpálcákkal irányítják a növények fejlődését. A bambuszpálcák és cserépkosarak megfelelő támaszt biztosítanak a növény formájának alakításához. A színes pálcákat díszítőértékük miatt elsősorban a lepkeorchideák (Phalaenopsis) termesztéséhez használják.
  • Oltóklipszek: Az oltóklipszek nem kifejezetten támasztékul szolgálnak, inkább arra valók, hogy összefogják a két növényrészt, amíg azok összenőnek. Ily módon az oltóklipsz megerősíti a növényt.
  • Karók és bambusz növénytámasztékok: A bambuszpálcák mellett karók és más növénytámasztékok is használhatók a növény fejlődésének irányítására. A Royal Brinkman karók és bambusztámasztékok széles választékával várja ügyfeleit. 
 

Drótháló és rögzítőanyagok vásárlása

Ha dróthálóval vagy más rögzítőanyagokkal szeretné megtámasztani növényeit vagy virágait, akkor a Royal Brinkmannál jó helyen jár. Szakértőink készséggel adnak tanácsot a különféle lehetőségekkel kapcsolatban, és segítenek Önnek jó döntést hozni. Kérdéseivel forduljon bizalommal szakembereinkhez!