Permetezõmaszk filter nélkül

Cikkszám : 391001418

Kiszerelési információk


darab Kérdezzen erről a termékről

Kérjen ajánlatot, nincs kötelezettség
Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk
Világszintű kiszállítás

Leírás

Biztonságos és kényelmes illeszkedés

A maszk teste tartós és bőrbarát EPDM-ből készült, kétrétegű arctömítéssel és háromszoros tömítőélekkel, amely biztonságos és kényelmes tömítést biztosít minden arctípus számára..

5 pontos heveder

A kényelmes, ötpontos fejheveder nemcsak azt biztosítja, hogy a maszk könnyen és gyorsan felvehető legyen, hanem elég széles is ahhoz, hogy ne legyenek nyomáspontok a viselője fején.

Széles látómező

A karcálló és torzításmentes PMMA plexiüvegből készült, 180°-os széles látószögű vizor nagy látómezőt és kiváló panorámaképet garantál.


Könnyű karbantartás és logisztika

Az egy méret mindenkinek megfelel, ami egyszerűsíti a logisztikát és a készletezést. A belső oldalon található vonalkód leegyszerűsíti a maszkkészlet nyilvántartását és karbantartását.

Hatékony szellőztető rendszer

A hatékony szellőzőrendszer különálló belső maszkkal megakadályozza a lencse bepárásodását és biztosítja a jó látást.

Sokoldalú használat

A Dräger X-plore 6300 teljes arcmaszk az EN 148-1 szabvány szerinti Rd40 csatlakozóval van felszerelve, és a Dräger X-plore Rd40 szűrők széles választékával kombinálható.
Minden egyes növényvédő vegyszer vagy biocid termék esetében a felhasználónak be kell tartania a helyi jogszabályi feltételeket és előírásokat. Használja biztonságosan a növényvédő szereket és biocideket. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot.

For each crop protection chemical or biocide product the user must comply with the local legal conditions and regulations. Use crop protection products and Biocides safely. Always read the label and the safety data sheet.!Megjegyzés: Vásárlás előtt mindig győződjön meg az országban hatályos felhasználási/szállítás/tárolási jogszabályokról!