Ismerje meg Szabó-Farkas Virágot!

Szabo-Farkas Virag

 
Virág 2023 év elején csatlakozott a Brinkman Hungary Kft. csapatához, mint beszerző-logisztikus kolléga. Örömmel nézett szembe a kínálkozó lehetőséggel és nagy lelkesedéssel vágott bele egy új oldal felfedezésébe.


Ismerős ágazat

2010-ben ismerkedtem meg a kertészetek és a mezőgazdasági termelés világával. Ugyan pár évre eltávolodtam ettől az ágazattól, de továbbra is beszerző-logisztikusként dolgoztam más iparágakban.

Egy kis kitérő után hamar visszatértem a növényházi termelők világához, így volt lehetőségem megismerkedni az új kertészeti irányzatokkal és a lenyűgöző hightech termesztés világával. Ennek az új tudásnak a birtokában jöttem a Brinkman Hungary Kft.-hez, hogy a beszállítói oldalon kamatoztassam tudásom.

 


A napi rutin helyett

A munkámban az értékteremtést szeretem a legjobban.

Ismerem a termelési folymatokat és legnyűgöző számomra, amit elérnek a termelők a segítségünkkel a legmodernebb körülmények között.

A logisztika egy nagyon összetett folyamat, sok tényező összehangolása szükséges ahhoz, hogy egy nagyobb beszerzési projektünk időben és hiánytalanul célba érjen mindenki elégedettségére.

 

Pontosság és precizitás

Úgy gondolom, a munkám legfontosabb része a pontosság és a határidők betartása.

Nap, mint nap igyekszem támogatni a termelőket és a cégünket, azzal hogy rugalmasan igazodom a kérésekhez és mindezt természetesen a legmagasabb fokú precizitással teszem. Az ország legtöbb kertészét ismerem és büszkeséggel tölt el, amikor a mi segítségünket veszik igénybe vállalkozásuk fejlesztéséhez, bővítéséhez, vagy egyszerűen csak a napi feladataik ellátáshoz.

Látni, ahogy fejlődnek és tudni, hogy a munkám ehhez elengedhetetlen nagyszerű érzés.

 

 

 

Lépjen kapcsolatba Szabó-Farkas Virággal

Kérdése lenne Virághoz? Töltse ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb - munkanapokon 24 órán belül - felvesszük Önnel a kapcsolatot.