Támogassa kultúrája immunrendszerét termékeinkkel

Természetes összetevőket tartalmazó készítményeinkkel erős, ellenálló növényeket termeszthet, amelyek sok mindent képesek átvészelni. Ez annak köszönhető, hogy védekezőrendszerük jól felkészül és hatékonyan képes reagálni az esetleges betegségekre, a rovarok kártételeire vagy egyéb kedvezőtlen külső behatásokra.

Támogassa kultúrája immunrendszerét termékeinkkel

A növény akár a talajból (a gyökérzet segítségével), akár a leveleken keresztül veszi fel készítményeinket, ezek jól felszívódnak, és eloszlanak a teljes növényben. A növényen belül nemcsak annak tápanyagfelvevő-képességét (a talajból történő ásványi anyagfelvételét) élénkíti k, hanem a növekedést is serkenti k, és az öngyógyító képességet valamint a vitalitást is fokozzák. Így a növényei ellenállóbbak lesznek az időjárási hatásokkal és más, abioti kus tényezőkkel szemben, illetve fokozódik a tápanyagfelvevő képességük is.


Minden termékünk számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik. Többféle növénynél alkalmazhatóak, és majdnem minden hagyományos technológiával kijutt athatóak.Pozití v tapasztalataink vannak többek között az
(üvegházi) zöldségfélék, cserepes növények, vágott virágok, vetőburgonya, hagymás növények, faiskolai kultúrák, gyógynövények, bogyós-, magvas- és csonthéjas gyümölcsök, valamint a szőlőtermesztés területén is.

Előnyeik:

• Nincs szermaradvány
• Nincs növekedésgátló hatás
• Nincs munkaegészségügyi várakozási idő
• Nincs élelmezésügyi várakozási idő
• Nincs a természetes ragadozókra, méhekre vagy poszméhekre gyakorolt káros hatás

 

Ajánlott termékek

 


További információ kérése legújabb termékeinkről

Kérdése merült fel az olvasottakkal kapcsolatosan? Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.