Megújult kertészeti Tudásbázisunk!

Személyes tudáspartnerként a termelők közvetlen támogatása a célunk mind fizikailag, mind digitálisan az online Tudásközpontunk segítségével, amelyet nagy tapasztalattal, speciális ismeretekkel rendelkező, elkötelezett szakembereink csapata készített.

Megújult kertészeti Tudásbázisunk!

Örömmel újságoljuk Önöknek, hogy felújítottuk magyar nyelvű Tudásközpontunkat, ahol hetente frissülő cikkeket talál. Szeretnénk gondoskodni arról, hogy naprakészek tudjanak maradni ezekben a nehezebb időkben is, amikor kevésbé megoldható a fizikai kontaktus.

Megújult Tudásbázisunk

A továbbfejlesztett, online Tudásközpontunk könnyebben elérhetővé teszi az Ön számára is specialistáink szakértelmét. Cikkeinkben kollégáink több, mint 150, ügyfeleinknél felmerült kérdésre adnak választ. Weboldalunk több, mint egy egyszerű honlap termékekkel.

A Tudásközpontunk tanácsokat nyújt Önnek a teljes növénytermesztési folyamat során. Mindezt azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk javítani terméshozamán és annak minőségén. Olyan kertészeti témák találhatóak itt, mint például a higiéniai terv elkészítése, különféle praktikus karbantartási videók vagy a kultúraváltás lépései, termékek összehasonlításai.

A kertészeti információk online megtalálhatósága is megfelel az önkiszolgálás iránti növekvő igényeknek: az ügyfelek egyre kevésbé szeretnek telefonálni, tanácsot kérni, hanem inkább a digitális utat választják, gyorsan online rákeresnek kérdésikre és megtalálják a választ a digitális eszközeiken. 

Okostelefonon elérhető szakértelem

Rob Helderman, a Royal Brinkman E-kereskedelemmel foglalkozó vezetője: "A Royal Brinkman kertészeti szakértőként teljes csomagot kínál ügyfeleinek: a weboldalon nemcsak termékeket nézegethetnek, hanem hasznos ismeretekkel is bővíthetik tudásukat. A Tudásbázison keresztül biztosítani tudjuk, hogy a termelők okostelefonjainkon is mindig elérhetik szakértelmünket a világ minden tájáról. Arra törekszünk, hogy folyamatosan javítsuk a felhasználói élményt és egyszerű, kényelmes használhatóságot nyújtsunk partnereink számára.

Egyszerű keresés + bővített videó repertoár = nagyszerű élmény

Nemcsak a Tudásbázisunkat frissítettük az elmúlt hetekben. Honlapunk látogatói számára igyekeztünk termékeinket, cikkeinket még könnyebben megtalálhatóvá varázsolni a megújult keresőmotor segítségével. Feltöltöttünk videókat támogatva Önt a helyes döntés meghozatalában és folyamatosan dolgozunk rajta, hogy mégtovább javítsuk a böngészési lehetőségeit.

 

Jó szörfözést kívánunk!

Brinkman Hungary Kft.

tudasbazis2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


További információ kérése Cégünkről, termékeinkről

Kérdése merült fel az olvasottakkal kapcsolatosan? Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.