Ismerje meg Szántó Zoltánt!

Szanto Zoltan

Zoltán, mint okleveles kertészmérnök, mindig is kertészettel és kereskedelemmel szeretett volna foglalkozni. Így 20 évvel ezelőtt örömmel csatlakozott részben, mint adminisztrátor, részben, mint területi képviselő, az ekkor még csak kialakulóban lévő Brinkman Hungary Kft-hez. Manapság a Cég teljes kereskedelmi tevékenységéért ő felel, illetve aktív részvételével és tapasztalatával támogatja az értékesítői és a beszerzői feladatokat ellátó kollégáinkat is.


Segít az ügyfeleknek
Értékesítési vezetőként, Zoli a legfőbb kapcsolattartó az ügyfeleink számára. „Feladatom a megfelelő megoldások és termékek megkeresése és felkínálása. Ez nagymértékű interakciót igényel az ügyfelekkel, a beszállítókkal és a lánc többi résztvevőjével. Igyekszem folyamatosan fejleszteni magam, helyi ismereteimet ötvözni a hollandiai tapasztalatokkal és mindezt a lehető legjobban felhasználni partnereink kiszolgálásában.”


A kihívás
Nehéz ennyi idő után is megtalálni a kihívást a mindennapokban, azonban ahogy Zoli mondja, ez a szakma folyamatosan fejlődik, és ha ezzel lépést tudunk tartani, akkor a fásultság könnyen elkerülhető.

„Szeretem a sokszínűséget, amit a széles termékválasztékunk kínál, szeretem látni egy-egy projekt megvalósulását, aminek mi is aktív részesei vagyunk. Mivel egy fejlődő, azonban nem nagy létszámmal dolgozó Cég vagyunk, így munkánk nagyon összetett. Maradéktalanul próbáljuk kiszolgálni ügyfeleink kívánságait, a szaktanácsadástól kezdve, a tervezésen, megvalósításon keresztül, a terméktámogatásig minden igénnyel fordulhatnak hozzánk. Nagyon fontosnak tartom, hogy partnereink mindig elégedetten távozzanak és visszatérjenek hozzánk!”

Lépjen kapcsolatba Szántó Zoltánnal

Kérdése lenne Zolihoz? Töltse ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb - munkanapokon 24 órán belül - felvesszük Önnel a kapcsolatot.