Ismerje meg Bíró Gergelyt!

Biro Gergely

Bíró Gergely több, mint 18 éve kezdte karrierjét a Royal Brinkman Hungary Kft-nél. Jelenleg műszaki és gyártási vezetőként dolgozik. Folyamatosan lépett előre a ranglétrán, technikusként kezdte.

“Mikor a céghez kerültem, rögtön a mérnöki diplomám megszerzését követően, még gyerekcipőben járt Magyarországon a Brinkman. Akkor a teljes Brinkman Hungary Kft. velem együtt is csak 5 fővel operált és a műszaki vonal néhány öntözőgépben merült ki.”

 

Projektek

Legtöbbször, mint a technikai csapat vezetője, A-tól Z-ig végigkísér egy projektet, részt vesz a felmérésben, számolásokban, rendelésekben, felügyeli a gyártást és a kivitelezést, és természetesen a végső beüzemelésekkor is nagy szerep hárul rá. Ennek köszönhetően nagyon jól ismeri a legtöbb kertészt, és a kertészek is őt, tudja kinek mi a rigojája és igyekszik a kedvükben járni. 

“Nagyon fontosnak tartom, hogy ügyfeleink tudják, hogy bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzánk, segítünk. Néha elég faramuci kéréseik vannak, de mindig megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást számukra. Végig kísérjük, hogyan ‘nőnek naggyá’ a kisebb kertészek, és hogyan fejlődnek még tovább a nagyobbak. Jó érzés, hogy ennek mi is részesei lehetünk.”

 

Utazás

Gery munkájának velejárója az utazás. A Brinkmannál eltöltött évek alatt körülbelül 30 országban járt 4 kontinensen. Manapság inkább a nagyobb kihívásokat, az összetettebb feladatokat keresi, amiből szerencsére bőven akad.

“Mivel Cégünk a felelős egész Dél-Kelet Európáért, így projektjeink nemcsak Magyarországra korlátozódnak. Folyamatosan fejlődő technikai csapatunkból szinte mindig valaki a határon túl tartózkodik. Az új projektek kivitelezése mellett a karbantartási munkákra is találunk időt mind belföldön, úgy külföldön is.”

 

Lépjen kapcsolatba Bíró Gergellyel

Kérdése lenne Geryhez? Töltse ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb - munkanapokon 24 órán belül - felvesszük Önnel a kapcsolatot.