landingpage hortihygienz vegetables 1170 pixels br ho resize

A termesztők folyamatosan aggódnak az új fertőzések, betegségek és kártevők miatt. A baktériumok, gombák és vírusok megelőzése sokkal kifizetődőbb koncepció, mint a gyógyítás. Az olyan vírusok, mint a CGMMV (Cucumber green mottle mosaic virus) és a ToBRFV (paradicsomvírus) nagy terméskiesést okozhatnak, és akár a termelés idő előtti leállítását is szükségessé tehetik. A HortiHygienz öt pilléren alapuló választ kínál: Kultúraváltás, Emberek, Eszközök, Vízminőség, Felelősségtudat és fenntarthatóság.

button kerdezzen itt

 

Tökéletes kultúraváltászoldseg perf crop rot 2

A legideálisabb alkalom az összes állvány és termesztőeszköz alapos megtisztítására és fertőtlenítésére az, amikor a növények a termesztés végén kikerülnek az üvegházból. Ez a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szembeni védekezést és az új termesztés tiszta kezdését teszi lehetővé.

Emberek és tevékenységekzoldseg people 2

Az alkalmazottak vagy látogatók észrevétlenül behozhatják a baktériumokat, gombákat vagy vírusokat a kezükön, cipőjükön és ruházatukon keresztül terjeszthetik azokat. A megfelelő higiénia előírások és intézkedések a termesztési műveletek során megelőzhetik ezt.

Betegségmentes eszközökzoldseg disease free 2

Az olyan termelést segítő eszközök, mint a szedőkocsik, szerszámok, targoncák és ládák kórokozókat juttathatnak be a növényházba vagy terjeszthetik azt. Ezért mindig gondoskodjon a megfelelő tisztításról és fertőtlenítésről.

Optimális vízminőségzoldseg optimal water q 2

A baktériumok, gombák és vírusok gyakran villámgyorsan elterjednek a növényházakban az öntözővíznek köszönhetően. Ennek megelőzésében nagy jelentőséggel bír az optimális minőségű, tiszta vízrendszer.

Felelősségtudat és fenntarthatóságzoldseg respons sust 2

A HortiHygienz kizárólag jóváhagyott és bizonyítottan hatékony tisztító- és fertőtlenítőszereket használ. A termelők biztonságos környezetet szeretnének teremteni dolgozóik számára amellett, hogy a lehető leghosszabb élettartalmat biztosítják növényházi eszközeiknek és berendezéseiknek.

 

Kapcsolódó Tudásbázis cikkeink

Az alábbiakban a HortiHygienz szakértői csapata a zöldségtermesztéssel kapcsolatos releváns cikkeket válogatta össze. Ezeket témakörök szerint kategorizáltuk, így könnyen megtalálhatja a vonatkozó cikkeket.

alt hig   tokel kult   emberek és tev   betegsegm e   optim vizm
Általános higiénia   Tökéletes kultúraváltás   Emberek és tevékenységek   Betegségmentes eszközök   Optimális vízminőség