Szakértők

Kérdése van vagy tanácsra van szüksége?
Szakértőink segítenek Önnek! A Royal Brinkman-nál tapasztalt, lelkes és szakképzett kollégákkal állunk rendelkezésére. Ezt a szaktudást a Royal Brinkman 7 témakörre osztotta. Minden témakörnek saját termékspecialistái vannak. Ezen tudás kombinálásával mindig teljeskörű tanácsot tudunk Önnek nyújtani!
 


Szakértőink

Általános növénytermesztés & Szerviz cikkek
Az „Általános növénytermesztésnél” segítünk Önnek az előkészületekben egy olyan zsúfolt és hektikus időszakban, mint például egy új kultúrával való indulás. A „Szerviz cikkek” részlegünk mindenféle raktárcikkel kapcsolatban tud Önnek segíteni. Ebben a csoportban számos terméket megtalál, mint például munkaruházat, védőfelszerelések, festék, karbantartási cikkek, szerszámok, stb. 

 

Növényápolás
Ennek a témakörnek a termékspecialistái naponta azon dolgoznak, hogy optimalizálják az Ön növényét. Számítógépes teljesítményfigyeléssel, elemzések kiértékelésével és szaktanácsadással segítik Önt, hogy a legmegfelelőbb döntéseket tudja meghozni.

 

Növényvédelem & fertőtlenítés
A növényvédelemért és fertőtlenítésért felelős szakembereink segítenek Önnek integrált ütemezést nyújtani, amely kombinálja a biológiai és vegyi növényvédelem alkalmazását. Összhangban a legmodernebb termékválasztékkal, környezetvédelmi szempontokkal, költségekkel és a legújabb kutatások eredményeivel. Önnel együtt a fertőtlenítés specialistáink egy vállalat specifikus higiéniai tervet tudnak összeállítani, ami megfelel az Ön igényeinek.

 

Csomagolás & Design
A „Csomagolás és design” részlegünk az olyan termékek eladására és reklámozására fókuszál, mint például: cserepek, konténerek, tálcák, virágcsomagoló tasakok és fóliák. Akkor is tudják Önt segíteni, ha egyedi design-t szeretne a termékének, hogy jobban kitűnjön a piacon.

 

Gépesítés
Termékspecialistáink a „Gépesítés” részlegen mindent el tudnak Önnek mondani a műszaki kereskedelmi termékeinkről és a gépgyártásról. Ez a részleg segíthet Önnek olyan termékek beszerzésében és beszerelésében, mint például: permetező berendezések, elektromos traktorok, művelő kocsik, szedő kocsik, alumínium termékek, stb. 

 

Műszaki projektek
A műszaki projektek részlegének specialistái „kulcsra-kész” és egyedi megoldásokkal is tudják Önt segíteni. A Royal Brinkman a Priva klíma- és nyilvántartórendszerek fő forgalmazója. Olyan már bizonyított technikákat is alkalmazunk, mint a Vocom öntözőberendezés, amelyet a világ minden részére szállítunk.