A Royal Brinkman kertészeti eszközök nagy – és kiskereskedelmével, berendezések beüzemelésével és szakmai tanácsadással foglalkozik. Vevőink között megtalálhatóak zöldség, virág, cserepes kultúrák kertészei és faiskolák is. Lelkes csapatunknak és közel 30 ezer féle termékből álló választékunknak köszönhetően vásárlóinknak mindig a legjobb minőséget tudjuk garantálni.

A központi irodánk a hollandiai ’s-Gravenzande-ban található. A hollandiai képviseletek mellett jelen vagyunk többek között Mexikóban, Nagy-Britanniában, Lengyelországban, Franciaországban, Spanyolországban, Csehországban és Magyarországon is. A világ más részein területi képviselőink és értékesítőink állnak rendelkezésre. A Royal Brinkman a kertészeti iparágra szakosodott, az egyszerű termékektől kezdve a high-tech berendezéseken át a kulcsrakész projektekig. Jól képzett szakembereink az Ön rendelkezésére állnak a nap 24 órájában. Legfontosabb értékeink: kiváló minőségű termékek, szolgáltatások, szerviz és megbízhatóság.

Munkánk nem ér véget a termékek leszállításával, vagy egy-egy projekt megvalósulásával. Számunkra ez egy gyümölcsöző együttműködés kezdete. Önnel együtt mindig arra törekszünk, hogy minden egyes problémára megtaláljuk a lehető legjobb megoldást. A Royal Brinkman mindig csúcsminőségű terméket ajánl Önnek, legyen az műszaki tanácsadás vagy szolgáltatás, műtrágya, növényvédelem vagy akár a növényházakban alkalmazható logisztikai rendszerek. 

Kattintson ide cégismertető videónk megtekintéséhez.

 cégismertető

 

Az alábbiakban áttekintést talál a tevékenységeinkről különböző kategóriák szerint:

Fanmister1_klein

Klímavezérlés

A Royal Brinkman széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az üvegházi környezet optimális kialakításának terén. A teljes körű mérési adatok integrációjával a számítógép a termesztési környezetben még finomabb beállításokat tesz lehetővé. A program biztosítja a fűtés, szellőztetés, hőmérséklet szabályozás, szén-dioxid adagolás, hőtárolás, energia-, árnyékoló- és oldalernyők, asszimilációs illetve ciklikus világítás, levegőkeringetés, öntözés és a párásító-rendszerek, stb. egyidejű ellenőrzését.

 

NövényvédelemBioline_7_klein

Egy egészséges növény kiváló minőségű termést ad. Ha el akarja kerülni a betegségeket és kártevőket, amelyek a növényét fenyegetik, gondoljon a növényvédelemre. A Brinkman szakembergárdája tanácsokkal és természetes védőszerek nagy választékával látja el Önt. Folyamatosan arra törekszünk, hogy egyre jobb lehetőségeket, eljárásokat és termékeket találjunk az Ön növényeinek leghatékonyabb védelme érdekében. A Brinkman a különleges új üvegházi termékek fejlesztésében nemzetközi szinten is komoly presztízzsel rendelkezik.  

 

Fertőtlenítés és higiénia

Az egyik legfontosabb kérdés: “Hogyan tarthatom baktérium-, gomba- és vírusmentesen a kertészetemet?”

A nem hatékony fertőtlenítés és a higiénia hiánya az Ön gazdaságának hatalmas kockázatot jelent. Cégünknek megvannak a termékei és a megfelelő szakértelme ahhoz, hogy kérdéseire megoldást találjon.

 

Műtrágyák

meststoffen_installatie_20090115-G203_klein

Milyen műtrágya-összetétellel lehet pénzt megtakarítani? Melyik típusú műtrágyával érheti el a legjobb minőséget? Melyik műtrágyázási stratégia adja a legnagyobb terméshozamot? A holland műtrágya-osztály szakemberei folyamatosan azon dolgoznak, hogy az Ön vetőmagjából a lehető legjobb eredményeket hozzák ki. Segítenek kiszámolni az optimális termelés érdekében a növény táplálásához leginkább megfelelő receptet is. 

 

Paradicsom akasztó kampók

A Royal Brinkman akasztó kampók széles választékát kínálja, melyeket évek óta szállít a világ minden tájára. A szabadon lelógó madzaggal ellátott paradicsom akasztó kampók (V kampó) terén is piacvezető.

 

Mérnöki megoldásokmech1

Kínálatunkban bőséggel megtalálhatóak műszaki cikkek és mérnöki megoldások, mint pl. permetező rendszerek, Robocar, belső szállítóeszközök, sínpályás kocsik, betakarító autók, alumínium termékek, stb.

 

 

Csomagolás és Trendplaza

Ha bármilyen kérdése merül fel a dizájnnal vagy a csomagolással kapcsolatban, az Agro Trendplaza a rendelkezésére áll. A hozzáadott érték és a versenytársaitól megkülönböztető egyedi jellemző egyre fontosabbá válik napjainkban.

Az Agro Trendplaza marketing és csomagolási szakemberei egy eredeti vállalati arculatot terveznek és fejlesztenek ki Önnek igény szerint. 

 

Cserepek, tálcák és konténerek

A törékeny kertészeti termékek csomagolása nagyon fontos. Egyfelől a jó minőségű csomagolás megőrzi a minőséget a szállítás és az árukezelés különböző szakaszaiban, másfelől képet ad a minőségről, a termelőről és a termék származásáról.

 

Árnyékoló anyagokfotowebsite2408

A Royal Brinkman minden igény kielégítésére alkalmas árnyékoló anyagok széles választékát kínálja, a mész alapú festékektől kezdve a legújabb diffúziós bevonatokig. Termékfejlesztőink az árnyékoló-festékek vezető gyártóival együttműködve bármilyen szituációban a legjobb tanácsot adják. 

 

Víz- és elektrotechnológia 

A víz- és elektrotechnológia terén is minőséget, megbízhatóságot, műszaki szakértelmet, problémamegoldó-képességet várhat el. Mindemellett a személyre szabott műszaki tanácsadás is legalább ilyen fontos. A Brinkman műszaki szakembergárdája szükséges tudással és képességgel rendelkezik ahhoz, hogy igényeit kiszolgálja.