Kosaram
0 Termék

Vocom HU

A Royal Brinkman Vocom öntöző- és tápoldatozó gép a kertészetben világszerte hosszú évek óta egyet jelent a pontossággal és megbízhatósággal. A Vocom egy teljes körűen felszerelt adagoló rendszer, amely magában hordozza a szűrőket, szivattyúkat, a keverő tartályt, a dupla EC és pH mérést, a 4 kultúráig bővíthető adagoló csatornákat és a kapcsolószekrényt a hozzá tartozó számítógéppel.  Használható csepegtető rendszerekhez, felső szórófejes-, és akár árapály-öntözéshez is.

Írjon Nekünk!

Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőinkkel.


Vocom compressor

Gyümölcsös kultúrák öntözése

A gyümölcstermesztésben ugyanúgy, mint bármelyik növényházi kertészetben nagyon fontos szerepet játszik a víz és annak megfelelő mennyiségi és minőségi kijuttatása.  A hatékony öntözés napjainkban már automatizált, személyre szabott öntözőrendszerekkel könnyen megoldható.

Cégünk kidolgozott egy ajánlattervet a gyümölcsös öntözéseket igénylő leendő ügyfeleink számára is.

Ezek igény szerint tartalmazhatják:
- személyre szabott öntöző- és tápoldatozó berendezés (Vocom, Dosatron)
- napi víztartály
- törzsoldat tartályok
- turboinline merevfalú csepegtető csövek
- kapilláris csepegtetők
- különböző szűrők (homokszűrők, hálóbetétes szűrők)
- PVC főgerincek, algerincek, öntöző szelepek

» További információ

 gyümölcsös     dosatron    gyümölcsös

 


Számításaink igazolták, hogy egy öntözőberendezés a hazai klimatikus adottságok mellett jó esetben 1, de legrosszabb esetben is 3 év alatt megtérül.

Az öntözést egy korszerű ültetvényben nem kiegészítő beruházásnak, hanem az ültetvény és a technológia szerves részének kell tekinteni. Az ültetvényeken egyértelműen a mikroöntözésnek van létjogosultsága. A mikroöntözés a mai legmodernebb öntözési technológiát képviseli, mivel nem a talajt önötzzük, hanem a növény igényeihez igazodva, fejlődési állapotától függően a szükséges víz és tápanyag mennyiséget juttatjuk ki számára. A mikroöntözésnek 2 területe van: a csepegtető és a mikroszórófejes öntözési mód. Manapság a csepegtető öntözési mód az elterjedtebb és ismertebb hazánkban.

Kijelenthetjük tehát, hogy Magyarország klimatikus adottságai mellett korszerű gyümölcsültetvények létesítése gyakorlatilag nem elképzelhető öntözőberendezés nélkül, ennek hiányában sikeres gazdálkodás nem folytatható.

 

Megjelent: 3800 alkalommal

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254