kedd, 17 március 2020 14:08

A Royal Brinkman Hungary állásfoglalása a koronavírusról (COVID-19)


Tisztelt Ügyfeleink,

A koronavírus jelenleg kulcsfontosságú hatással bír mindannyiunk társadalmi és vállalati életvitelére is. enno rounded cornersTermészetesen a Royal Brinkman is figyelemmel kíséri a fejleményeket és a kormánytisztviselők útmutatásait, ezért úgy gondoltuk szeretnénk megosztani Önökkel álláspontunkat.
Ezúton is biztosítjuk Partnereinket, hogy amíg lehetőségünk van rá üzletünk NYITVA tart és várjuk megrendeléseiket.

Vállalati higiénia
A munkavállalóink és ügyfeleink egészségének védelme érdekében mi is szigorítottuk a higiéniáról szóló előírásainkat. A fizikai, személyes kontaktusokat szeretnénk minimálisra csökkenteni és mindenkitől elvárjuk ezen higiéniai szabályok mindenkori betartását. Intézkedéseink célja a kockázat minimalizálása, mind alkalmazottaink jóléte, mind üzleti tevékenységeink folytonossága szempontjából. Az alábbiakban olvashatják Cégünk intézkedéseit:
  1. Kérjük, a "kézfogás" üdvözlési és megállapodási forma teljes mellőzését.
  2. Az ügyféltérben kihelyeztünk kézfertőtlenítőt, ennek használata természetesen mindenkinek biztosított, kötelező.
  3. Személyes vásárlási szándékukat, amennyire lehetséges jelezzék előre kollégáinknak telefonon / emailben, így mire telephelyünkre érnek a kívánt áru, szállítólevél, számla össze lesz készítve és nem kell feleslegesen várakozniuk.
  4. Személyes vásárláshoz kérjük, hozzon magával saját tollat, cégbélyegzőt.
  5. Az eladótérben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat a kijelölt helyen.
  6. A készpénzforgalom minimalizálása érdekében az azonnali utalás használatát ajánljuk vásárlóinknak.
  7. Alkalmazottaink védelmének érdekében a Royal Brinkman is csökkenti az irodai munkát, dolgozóink csak kifejezett kérésre látogathatnak ügyfeleket.
  8. Külföldre bizonytalan ideig tilos az utazás munkavállalóink számára.
  9. Amíg a helyzet nem változik, technikusaink sem látogathatnak ügyfeleket, kivételt ez alól csak a speciálisan indokolt esetek jelenthetnek, melyeknek megítélése mindig a műszaki vezető feladata.
  10. Mindezek mellett kérjük, amennyiben bármilyen tünetet észlelnek magukon forduljanak háziorvosukhoz és ne látogassák Cégünket.

Árukészlet és megbízhatóság

Az elmúlt hetekben Cégünk különböző megelőző intézkedéseket tett a termékeink elérhetőségének és a szállítások folyamatosságának biztosítása érdekében. Nagyobb termékkészletünk van Hollandiában felhalmozva, ennek ellenére kérjük ügyfeleink körültekintő vásárlását. A kialakult szélsőséges helyzet kihívást jelent mindannyiunk számára. Sajnos ezért mi sem tudjuk garantálni, hogy rajtunk kívülálló okokból nem lesz zavar az ellátásban, de arról biztosíthatjuk Önöket, hogy továbbra is a legjobb szolgáltatást szeretnénk nyújtani partnereink számára. Az esetlegesen megnövekedett beszerzési költségek miatt egyes termékeink ára változhat. Kérjük megértésüket a kialakult helyzetben.

 

Megelőzés

A koronavírus extra nagy kockázatot hordoz vállalkozásaink számára is. Javasoljuk, fordítson még nagyobb figyelmet vállalti és személyes higiéniájára, annak megelőző hatása miatt.

Kívánunk mindenekelőtt jó egészséget Önnek és egész családjának illetve a munkájának sikeres folytatását!


Üdvözlettel,

Brinkman Hungary Kft.

 


További kérdése merült fel a vírussal és Cégünkkel kapcsolatosan?
Töltse ki az alábbi űrlapot és Mi a lehető leghamarabb, munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


 

 

 
 
Read 602 times