Kosaram
0 Termék

Víz- és elektrotechnológia

 

Alarmpaneel klein

A víz- és elektrotechnológia terén is minőséget, megbízhatóságot, műszaki szakértelmet, problémamegoldó-képességet várhat el Cégünktől. Mindemellett a személyre szabott műszaki tanácsadás is legalább ilyen fontos nekünk. A Brinkman műszaki szakembergárdája szükséges tudással és képességgel rendelkezik ahhoz, hogy igényeit kiszolgálja.

Cégünk vállalja a tervezést, kivitelezést és a különböző installációs megoldások szerelését. A 
Brinkman saját műszaki szakemberei és szerelői a garancia arra, hogy mindez megvalósulhasson. Számos berendezés ráköthető a központi számítógépre, így azok vezérlése egymással összefügg és egyedileg kialakítható. Így a növényházak egyes blokkjai között a kapcsolat nyomon követhető. 

20060301-M025 klein

 

Az egyedi igények kielégítésére a legkorszerűbb öntöző-berendezéseket is méretre gyártjuk köszönhetően szakembereinknek és saját műhelyünknek. (Vocom)  

A víz és legfőképpen a jó minőségű víz kincs. Emiatt ezzel gondosan kell bánni. Minden cseppjével számolni kell, például a csepegtető rendszereknél, a termesztő közegnél, a gördülő termesztő asztaloknál és a cserepes növényeknél. 

 20040205-M313 klein


Manapság egyre fontosabbá válik a víztároló tartályok beépítése, az esővíz összegyűjtése, a használt víz tisztítása és elvezetése. Fontos új fejlesztés a drénvíz újrahasznosítása megfelelő eljárásokkal. A rendkívül megbízható riasztó rendszereknek és technológiáknak köszönhetően megnőtt a biztonság és az ellenőrzés lehetősége a kertészetek vízkezelésében.

Ketel Zantingh Crone2 klein

 

 

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254