Hogyan távolítsuk el az árnyékoló anyagokat?

Idén a növényei védelméhez Q-terméket (Q4 White, Q3 White, Q-Black, Q-Heat) vagy D-terméket (D-Fuse és D-Gree) vásárolt? Távolítsa el ezeket a termékeket az üvegházáról könnyen és  gyorsan a Removit segítségével. A kréta alapú árnyékolófesték vagy bevonat eltávolításához először Removittal kell kezelnie azt. A 250 liter/hektár dózist javasoljuk. Ezt követően csak egy kiadós záporra van szüksége és az üveháza újra tiszta lesz.

Hogyan távolítsuk el az árnyékoló anyagokat?

Használat

A száraz Q és D termékek eltávolításához az üvegházról, hektáronként 1750 liter vízhez adjon hozzá 250 liter Removitot folyamatos kevergetés mellett. Permetezze ki teljesen a jól összekevert Removit oldatot a száraz Q vagy D bevonatra, és hagyja hatni legalább 30 percig. Az előzetesen bekevert anyagot  6 órán belül ki kell juttatni az üvegház felületére.

 

Lemosás esővel vagy vízzel

Amennyiben úgy dönt, hogy az eső mossa le Ön helyett az árnyékoló bevonatot az üvegházról, néhány záporeső a kijuttatást követő első héten belül elég lehet. Amennyiben nincs elegendő mennyiségű eső az első héten, még mindig választhatja azt a megoldást, hogy tiszta vízzel Ön mossa le. Ha hosszabb ideig nincs elegendő mennyiségű eső a kijuttatást követő első hetekben, szükség lehet a Removit-os tisztító eljárás megismétlésére. 

 

Környezetvédelem és tárolás

Hogy megakadályozzuk a pH értékek változását a vízben, javasoljuk, hogy zárja le a víztartályát, amikor a Removitot kipermetezi az üvegházára. A Removit nagyon hatékony a Q és D termékek eltávolításában. A Removitot fagytól mentes helyen kell tárolni. Ha száraz helyen tárolja, jól lezárva, akkor kb. 12 hónapig eltartható.


Ajánlott termékek

Cikkek, amik érdekelhetik