Monokálium-foszfát 25kg

Cikkszám : 150013371

Kiszerelési információk

raklap = 1225 kg
zsák = 25 kg
raklap = 49 zsák

zsák Kérdezzen erről a termékről

Kérjen ajánlatot, nincs kötelezettség
Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk
Világszintű kiszállítás

Leírás

Használatos cikkszámok még: H00001176 (Haifa)

 

A monokálium-foszfát egy teljesen oldódó műtrágya. A kristályos por alakú anyag nagyon tiszta minőségű, és kiváló minőségű foszfor- és káliumforrásként használható..

A műtrágya tisztasága miatt ezt a két elemet a növény könnyen felveheti. Az MKP nem tartalmaz nitrogént és alacsony a nátriumtartalma, ami biztosítja, hogy a termék nem alvad meg.

Az MKP személyében egy ideális tápanyagkombinációt kínálunk. Ez a műtrágya hozzájárul ahhoz, hogy a növény cukrokat, keményítőt és savakat szállítson és képezzen. Növeli a gyümölcs minőségét és eltarthatóságát, valamint serkenti a gyökér és a növény növekedését. Emellett kezeli a növényi sejtekben az energia szállítását, és a műtrágyában lévő elemek hozzájárulnak a sejtfalak építőköveihez.


Előnyei

  • Nagy tisztaság, maximális rugalmasság
  • Alacsony nátriumtartalom
  • Ammóniummentes, így alkalmas hidroponikus termesztéshez
  • Tápelemek ideális kombinációja
  • Pufferként alkalmazható

Összetétel

Foszfor-oxid (P2O5)
 52%
Foszfor (P)
 22,7%
Kálium-oxid (K2O)  34% 
Kálium (K)  28,2%


Alkalmazás

Az MKP foszfor- és káliumforrásként használható, ha a műtrágyázási rendszerben tiszta termékre van szükség. A műtrágya extra klorid, nátrium és nehézfémek kockázata nélkül adható a rendszerhez. Az alacsony nátriumtartalomnak köszönhetően (kevesebb, mint 300 ppm) ez a termék talajban, szubsztrátumban, de hidrokultúrában is használható.

Az MKP műtrágya számos növényvédő szerrel keverhető, és pufferfunkcióval rendelkezik a tartályban lévő folyadékra. Ideális pH-értéke 5 (±0,5) a permetlé és a növényvédő szerek hatékonyságának javítása érdekében.

Az MKP-t ajánlott a B-tartályban feloldani, mivel a kalciumot tartalmazó műtrágyákkal kicsapódik.


Csomagolás

A monokálium-foszfát 25 kg-os zsákokban kerül forgalomba.