Kosaram
0 Termék

Szolgáltatásaink

A Royal Brinkman kirendeltségeinél megtalálhatóak széles termékválasztékunk leginkább keresett termékei.

A termesztők megrendeléseiket e-mail-en, telefonon, faxon vagy személyesen irodánkban adhatják le. Az ügyfeleknek arra is lehetőségük van, hogy a megrendelt termékekhez házhoz szállítva jussanak hozzá – kiterjedt szállítási rendszerünknek köszönhetően.

A ’s-Gravenzande – i disztribúciós központunkban és a külföldi kirendeltségeinken is korszerű tárolási és készlet nyilvántartási rendszerrel dolgozunk. Hollandiai központunkban kifinomult robotrendszerrel kezeljük a kb. 9000 termékünket. A műtrágyák, a növényvédelmi termékek, stb. tárolása minden követelménynek megfelel, amely egy modern kertészeti beszállítótól elvárható.

Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink odafigyelnek arra, hogy az Ön termékei a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb módon legyenek becsomagolva és leszállítva. Biztosítani tudjuk Önöknek a szükséges dokumentumokat, vizsgálatokat és az esetleges szállítást is. 

Akár gyorspostával, akár közúti vagy légi szállítással szállítjuk le a termékét, büszkén állíthatjuk, hogy logisztikai szakemberekből álló csapatunk garantálja, hogy Ön termékét időben és kifogástalan állapotban kapja meg.

 Transport foto

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254