Kosaram
0 Termék

Növényvédelem

Fertigro AVB 20060427-M387 klein

Egy egészséges növény kiváló minőségű termést ad. Ha el akarja kerülni a betegségeket és kártevőket, amelyek a növényét fenyegetik, gondoljon a növényvédelemre. A Brinkman szakembergárdája tanácsokkal és természetes védőszerek nagy választékával látja el Önt. Folyamatosan arra törekszünk, hogy egyre jobb lehetőségeket, eljárásokat és termékeket találjunk az Ön növényeinek leghatékonyabb védelme érdekében. A Brinkman a különleges új üvegházi termékek fejlesztésében nemzetközi szinten is komoly presztízzsel rendelkezik. 


Integrált ellenőrzés

A növényvédelemhez használt vegyszerek mennyisége lecsökkenthető, ha Ön integrált növényvédelmet alkalmaz, amely a biológiai és kémiai módszerek kombinációja. A takácsatkák és rojtos szárnyúak (thrips) elleni védekezés megoldható különböző „ragadozó” rovarokkal. Hasonló módon a lisztecskékhez és a levéltetvekhez különböző parazitákat (pl. Encarsia formosa - fürkészdarázs) alkalmazhatunk.

 

Mivel a Brinkman is részt vesz a biológiai növényvédelem fejlesztésében, Önt garantáltan megbízható támogatással és tanácsokkal tudjuk ellátni. A növényvédelem megfelelő megalapozása csak a kezdet. Cégünk a biotechnológia területén hatékony fejlesztéseket ért el a gyakorlatban is.

 

A baktériumok, gombák és vírusok elleni készítmények az integrált növényvédelmi csomag részét alkotják. Ugyanez igaz a feromon csapdákra, amelyek eltérítik a kártevőket, elősegítve a növény védelmét. A teljes növényvédelmi csomagban kondicionálók és konzerváló szerek is vannak, amelyek biztosítják, hogy egészséges termék hagyja el a kertészetet. A higiénia alapkövetelmény, az ehhez szükséges eszközök is megtalálhatóak a Brinkman kínálatában. 

 

HU irány a kat 

 

 

 

 

Minden kémiai és biológiai növényvédelmi termék alkalmazásakor a helyi jogi feltételeket és szabályokat kell figyelembe venni. A felhasználás során ügyeljen a biztonságra. Mindig olvassa el a címkét és a biztonsági adatlapot. Az egyes termékek értékesíthetősége az adott ország szabályozásaitól függ.

global specialist
in horticulture

Hívja bizalommal munkatársainkat!
Tel: +36 62 243 247 
+36 62 533 260
Fax: +36 62 243 254